prodanoff Публикувано Ноември 27, 2011 Share Публикувано Ноември 27, 2011 С групата днес се събрахме да посвирим малко и записахме няколко песнички. Не са кой-знае какво, но все пак не сме свирили заедно от 2 седмици, а днес не бяхме в пълен състав, липсваха 2-ма човека. Чакам коментари ) http://youtu.be/l4TFIkU9y8k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joel Отговорено Ноември 27, 2011 Share Отговорено Ноември 27, 2011 Много добре! Хареса ми! Имате наистина добра вокалистка, справя се страхотно. Защо обаче момичето на баса изглежда толкова отегчено на места? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 Еми то и ти да си басист... Кефи! На вокалистката много й пасва Evanescence! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 (Редактирано) Ужас ! Отдавна не бях виждал толкова отегчен басист... Ако на мацката не и е интересно - да не се занимава ! Да фане некой дудук, цуг-тромбон или нещо, дето ще и е по -интересно. Така убива цялата група ! Бас-партията на парчето може да е 3 тона, но това е не щото басиста толкова си може, а да не пречи на китарите и клавира с по- раздвижен бас. При положение, че имате само една китара и нямате клавир, баса може да е доста по- раздвижен, да хваща тонове на вокала, да пълни повече. А не да си изкълвеш 3-те тона и да кажеш - ми то това е баса... НЕ ! НЕ Е ! За да не съм голословен - ето как един пич, случайно намерен в нета, го свири: Китариста и барабаниста - добре, вършат си работата, макар че и там търпи известно раздвижване... Певицата - Браво ! Ама като цяло - хора, като не ви е интересно и не вярвате в това, дето го правите - що изобщо се мъчите ? Някакъв тинейджърски емо- мазохизъм ? Не ви разбирам... Редактирано Ноември 28, 2011 от Demiurg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prodanoff Отговорено Ноември 28, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 28, 2011 Разбирам какво имаш в предвид, но не всички можем да имаме сценично поведение. Все още се учим и се стараем да свирим вярно и в темпо. Аз лично ако почна да блъскам и да си размахвам ръцете и косата по целите барабани съм сигурен че ще объркам нещо Предполагам така е и с басистката. А и в момента няма човек, който да ни покаже как се прави, сами се учим с идеята един ден да стигнем до такава степен, да не сме поредната група ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluelemon Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 Браво браво мен много ме изкефихте. Чух ви и другите неща в тубата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 Demiurg е дал чудна идея. И аз обичам да преглеждам в Ютюб кавъри и да си крада идейки от колегите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 Браво. Радвам се, че не почна обидчиво да се отбраняваш. Целта на пиперливия ми език е да вникнете зад думите и да се замислите. Не говорех точно за сценично поведение, а за раздвижване и запълване на парчето. Малко хора сте и не стои плътно парчето. Китариста ви да се съдере не може да изкара звук, който да наподоби ония 20-тина дублирани китари в оригинала, а там баса и барабаните са простички именно за постигане на по- голяма ударност. Като нямате такава ударност, запълвайте парчето с тонове, ама смислено. Баса и барабаните могат да пълнят МНОГО - не се притеснявайте да експериментирате в тая насока ! Никой не очаква един кавър да е 1:1, щото тия "купешките" песни са едно 90% звук, който вие нямате. Компенсирайте със свирене. А и да станат малко по- фънки нещата, ще бъде само в плюс - ще стане по- интересен кавър ! Ако наистина сте убедени в това, което искате да правите - продължавайте ! А клипове, които видимо не изглеждат добре, просто не пускайте. Случва се всекиму - един имал кофти ден, втори е препил, на трети му се спи... случва се, но не го поствайте на всеослушание, щото се създава лошо мнение за групата. А да се оправдавате после - ама то така било.. - още по- зле ! Така и така сте взели тая камера (дали е ваша, дали е назаем от приятел) - направете няколко клипчета и изберете най-доброто. Не пускайте първото ей така, заради самото пускане. Успех ! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prodanoff Отговорено Ноември 28, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 28, 2011 Благодаря за съветите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 (Редактирано) На мене па басистката ми харесва ...Убавицата на бате .БРАВО!..само така...Имах същия бас като малък.... Редактирано Ноември 28, 2011 от rudibass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Ноември 28, 2011 Share Отговорено Ноември 28, 2011 Къдри.Както обичам да казвам напоследък. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Piter Pan Jackson Отговорено Ноември 29, 2011 Share Отговорено Ноември 29, 2011 ... вече съм ви фен ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepito Отговорено Декември 6, 2011 Share Отговорено Декември 6, 2011 Браво много сте добри само така продължавайте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolverine Отговорено Декември 8, 2011 Share Отговорено Декември 8, 2011 А аз не мога да разбера 1 нещо: защо всяка група като се снимат и все когато липсва някой човек от групата, не били репетирали отдавна и т.н. Снимането не е ли да покажете най-доброто от вас и тогава да търсете съвети/коментари от хората?!? Вземете и се снимайте когато сте отработили дадена песен... защото ето какво става: ако наистина липсват 2-ма човека, значи и звука с тях ще е по-различен, следователно нямаше да има толокова съвети за скучен бас и т.н. п.с. подкрепям Demiurg, човека доста добре ви го каза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danail7 Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 (Редактирано) Поздравления и от мен!! Продължавайте да ни радвате с нови кавъри А басистката - да се усмихва по-често Редактирано Декември 13, 2011 от danail7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts