icho7ryches Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 200-250 кинта на китара взимат Виждал съм готови неща и се предлага като услуга Куул Еми... орентировъчно... колегата wessy е казал нещо по въпроса: 200-250 кинта на китара взимат Иначе аз не смея да давам конкретни цени, още повече, че аз самият не пръскам китари (ама скоро може и да се пробвам на моята заедно с Quad Damage). Ама предполагам, че колегата Damage може да се навие на нещо по-просто за по-скромна сума. Цитирай
Quad Damage Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 гледайте сега...цената зависи изцяло от сложността на проекта, но ориентировъчно около 200 лв, времето за изпълнение е свързано със същото нещо (обикновено 2-3 дена) незнам колко сте навити за подобно нещо ,но засега съм бая зает с едни 3д визуализации и до 2 седмици няма да мога да мисля за това ...хаха иначе има един доста вдъхновяващ Джаксън )) а най-големият изрод в БГ се казва Мирчо и е абсолютен ПРО ,но той не си пада много метъл и евентуално цената ще е 2 пъти отгоре. Друг вариант е слагането на лепенки,така се спестявт доста проблеми и винаги можете да ги махнете без проблем с лака,а и лепенките могат да съдържат графики с фотокачество.Фирмата ми е правила подобни неща за новия сити център ,така че мислете... Цитирай
solo5 Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 оооо куул щото имам приятел който се занимава с рисуване върху коли и др но не съм го питал!!може да смъкне цената и ако стане и ако има желаещи ще ви кажа къде е...10х за инфото!!! Същото се отнася и за Quad Damage (вокалиста на Regressor), а подобна подтема се беше разисквала за кратко в Арт темата за китари: ЕТО ТУК. Ето и въпросната китарка, пръскана от Quad Damage с аерограф ("оная джаджа" която не е само за пръскане върху коли а за всякакъв вид рисуване с техниката аерография) : аз лично не бих си позволил да си окипазя китарата така Цитирай
vlex Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Ся забелязвам... Абре струва ли ми ся или туй говедо с два кремонски адаптера се подвизава Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) аз лично не бих си позволил да си окипазя китарата така Еми това какъв да бъде външния вид на личния инструмент си е индивидуално решение. Някои се кефят на къстъм неща, други си им харесва чистия фабричен дизайн. "Въпрос на вкус - казало кучето и..." нали се сещате какво си облизало! А въпросът за избора на конкретна "картинка" мисля също е ясно, че е индивидуален и се определя преди всичко от клиента! П.П. Ся забелязвам...Абре струва ли ми ся или туй говедо с два кремонски адаптера се подвизава - Ми, не знам, vlex, не съм я правил аз тая китарка, ама май Орфей-ките имаха подобни адаптери! Редактирано Май 26, 2006 от icho7ryches Цитирай
vlex Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 /off Ахахаха не за друго ми щото имам един такъв в нас, а отделно зех един бас за малко - орфейка със същите на фасон естествено по-тесни Най-интересното обаче е че имат площ колкото малка държава тия адаптери, а всъщност са сингълки Виж звук нз какъв вадят Цитирай
LOE Отговорено Май 30, 2006 Отговорено Май 30, 2006 Въпрос на вкус - казало кучето и..." нали се сещате какво си облизало! Всъщност го е казала котката и си е облизала гъза... Цитирай
Recommended Posts