JennY Публикувано Май 23, 2006 Share Публикувано Май 23, 2006 (Редактирано) охххххххх емииииии историята е следната трябваше да си купувам сега в сряда роланд ем2000 ама мом4ето разбрало ва7... и абе стана една каша та в тях е ва7 и сигурно тия дни ще ида да го видя но ме интересува този ва-7 дали чете стиловете от роланд ем2000 има ли зип и възможност за слагане на хард??? и да ми кажете по принцип вие на каква цена сте го срещали този клавир 2500 добре ли е?? интересуват ме предимствата пред ем2000 дали си заслужава и най вече за колко сте го срещали вие (цена)? благодаря предварително Редактирано Май 23, 2006 от JennY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrdds Отговорено Май 25, 2006 Share Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) VA7: 100 MB ZIP new:4000lv 2500-super cena! Ne se misli.Za hard neznam dali poema. Vsichki stilove praveni na Roland sa ***.STL Chete MIDI,style-composer,sequencer. Jeny,ako go vzemesh shte mi napravish li nqkolko stila?!!Please!!!!!Probno ei tui! !!!!!!SORY CHE PISHA NA SHLIOKAVICA!!!!! Редактирано Май 25, 2006 от mrdds Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JennY Отговорено Май 25, 2006 Автор Share Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee лелеe мале някои се сети да ми даде отговор на темата е ама малко касно де......... ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ вече си имам нов роланд ва-7 :P пресен преди 3 часа ми го докараха за 2600лв мауе ше си умра от кеф ама работи сас захранването от компа и не мога и на двете едновременно та ше си купувам ново захранване айде ше гаса компа та да си дранкам на придобивката :P) Редактирано Май 25, 2006 от JennY Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrdds Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 chestito sus zdrave da si mu svirish(toi i sam moje da sviri)-sheguvam se!Shte pocherpish li sega????????!?!!!!!1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JennY Отговорено Май 26, 2006 Автор Share Отговорено Май 26, 2006 мерси много си се кефя на свирката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 охххххххх емииииии историята е следната трябваше да си купувам сега в сряда роланд ем2000 ама мом4ето разбрало ва7... и абе стана една каша та в тях е ва7 и сигурно тия дни ще ида да го видя но ме интересува този ва-7 дали чете стиловете от роланд ем2000 има ли зип и възможност за слагане на хард??? и да ми кажете по принцип вие на каква цена сте го срещали този клавир 2500 добре ли е??интересуват ме предимствата пред ем2000 дали си заслужава и най вече за колко сте го срещали вие (цена)? благодаря предварително ВА7 има саунд банка номер 4, която я няма във ЕМ2000 (този модел има само до банка номер 3). Когато излезе ВА7 бе6е голям хит Сега ве4е е доста назад от новия Роланд ГМ70, и светлинни години назад от Тайрос 2 или Корд Р1 ХР Про (май гре6а с индфикацията но не6то такова бе6е) като саънд и стилове. А за правене на собствени стилове ползвайте ИМС СТАЙЛ УЪРКС 2000 УНИВЪРСЪЛ. И особено опцията Импорт/Експорт то МИДИ файл/стайл. Можете да си направите перфектни стилове, които зву4ат то4но като оригинала, и 6те си ги ползвате лайф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JennY Отговорено Май 26, 2006 Автор Share Отговорено Май 26, 2006 thanks пич наясно съм че има мнооооооооого по-добри модели от този и съм наясно и с корг па1екс про ама гледай сега кат за тея пари.... не съм забогатяла още за по-добри модели ... не че не ми се иска по добър ама айде бе доволно и на това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts