Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

охххххххх емииииии историята е следната трябваше да си купувам сега в сряда роланд ем2000 ама мом4ето разбрало ва7... и абе стана една каша та в тях е ва7 и сигурно тия дни ще ида да го видя но ме интересува този ва-7 дали чете стиловете от роланд ем2000 има ли зип и възможност за слагане на хард??? и да ми кажете по принцип вие на каква цена сте го срещали този клавир 2500 добре ли е??

интересуват ме предимствата пред ем2000 дали си заслужава и най вече за колко сте го срещали вие (цена)?

благодаря предварително :rolleyes:

Редактирано от JennY
Отговорено (Редактирано)

VA7:

100 MB ZIP

new:4000lv

2500-super cena!

Ne se misli.Za hard neznam dali poema.

Vsichki stilove praveni na Roland sa ***.STL

Chete MIDI,style-composer,sequencer.

Jeny,ako go vzemesh shte mi napravish li nqkolko stila?!!Please!!!!!Probno ei tui!

!!!!!!SORY CHE PISHA NA SHLIOKAVICA!!!!!

Редактирано от mrdds
Отговорено (Редактирано)

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee лелеe мале някои се сети да ми даде отговор на темата е ама малко касно де......... ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ вече си имам нов роланд ва-7 :):P :P пресен преди 3 часа ми го докараха за 2600лв :) мауе ше си умра от кеф ама работи сас захранването от компа и не мога и на двете едновременно та ше си купувам ново захранване айде ше гаса компа та да си дранкам на придобивката :P :P) :lol:

Редактирано от JennY
Отговорено
охххххххх емииииии историята е следната трябваше да си купувам сега в сряда роланд ем2000 ама мом4ето разбрало ва7... и абе стана една каша та в тях е ва7 и сигурно тия дни ще ида да го видя но ме интересува този ва-7 дали чете стиловете от роланд ем2000 има ли зип и възможност за слагане на хард??? и да ми кажете по принцип вие на каква цена сте го срещали този клавир 2500 добре ли е??

интересуват ме предимствата пред ем2000 дали си заслужава и най вече за колко сте го срещали вие (цена)?

благодаря предварително :)

ВА7 има саунд банка номер 4, която я няма във ЕМ2000 (този модел има само до банка номер 3). Когато излезе ВА7 бе6е голям хит :) Сега ве4е е доста назад от новия Роланд ГМ70, и светлинни години назад от Тайрос 2 или Корд Р1 ХР Про (май гре6а с индфикацията но не6то такова бе6е) като саънд и стилове. А за правене на собствени стилове ползвайте ИМС СТАЙЛ УЪРКС 2000 УНИВЪРСЪЛ. И особено опцията Импорт/Експорт то МИДИ файл/стайл. Можете да си направите перфектни стилове, които зву4ат то4но като оригинала, и 6те си ги ползвате лайф :)

Отговорено

thanks пич наясно съм че има мнооооооооого по-добри модели от този и съм наясно и с корг па1екс про ама гледай сега кат за тея пари.... :) не съм забогатяла още за по-добри модели ... не че не ми се иска по добър ама айде бе доволно и на това :)