Roy Публикувано Ноември 18, 2011 Публикувано Ноември 18, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги. Наскоро записах едно мое хрумване.Бих искал да разбера вашето мнение забележки и т.н. Тенкю ин адвайс! Рой http://snd.sc/naqlb3 Редактирано Ноември 18, 2011 от Roy 2 Цитирай
emo_tion1 Отговорено Ноември 18, 2011 Отговорено Ноември 18, 2011 Много ми хареса Ти ли пееш ? Наистина гласът ( ти ) е страхотен ако е твоя . Стрингсовете ви ес ти- та ли са или са живи интрументи? Въобще ще е хубаво да споделиш малко повечко информация за проекта Успехи за напред Цитирай
Roy Отговорено Ноември 19, 2011 Автор Отговорено Ноември 19, 2011 Много ми хареса Ти ли пееш ? Наистина гласът ( ти ) е страхотен ако е твоя . Стрингсовете ви ес ти- та ли са или са живи интрументи? Въобще ще е хубаво да споделиш малко повечко информация за проекта Успехи за напред Благодаря за оценката колега! Да наистина това е моят глас. Стрингса е от синти.Оркестрацията я аранжира моя приятел Стамен Янев и песента е записана смесена и мастерирана в неговото студио.Възнамерявам да посъбера 10тина парчета,вече съм направил още 2 с подобна насоченост.Помагат ми колегите от STETSON групата ми.Румен Трифонов, китара, Дънди Милев пиано,Любо Бозаджиев ударни и Петър Янков още една китара. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Ноември 19, 2011 Отговорено Ноември 19, 2011 Наистина имаш невероятен глас и се надявам повече хора да се докоснат до музиката ти Успех Цитирай
Dirk Отговорено Ноември 19, 2011 Отговорено Ноември 19, 2011 Браво Цецо!Поздрави на бандата и най-вечe на Руцо! Цитирай
Daniela Yordanova Отговорено Октомври 24, 2021 Отговорено Октомври 24, 2021 Здравейте, Търся телефонния номер на Румен Трифонов - китара. Преди 30 години ми беше учител по китара и искам отново да го видя. :)) Благодаря! Цитирай
musicman Отговорено Октомври 25, 2021 Отговорено Октомври 25, 2021 Тази тема е доста стара, не знам дали авторът продължава да я следи. Най-добре му пишете в soundcloud, където е оставил линк. Цитирай
Recommended Posts