spotlight_kid Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Браво ман, добра лупаница подкрепям...с новия РАР.... аве лудница е ...бравоооо вдъхновихте ме за една тресня............ Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Верно малко барабаните трябва да се пипнат и ще стане за чудо и приказ Баса му придава особена плътност, бравус на fracture, гууд джаб дюуд хехе, тоя кирилизиран инглиш многу ма кефи напосльедък... Редактирано Май 26, 2006 от Dylan_101 Цитирай
fracture Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) Тенкю вери мач фор дъ коментс - тъкмо се зарадвах че и друг човек, освен jFog ме е забелязъл (заслушал), но понеже си от наш`те, може да не се брои . Ами стараем се, щото трябва да се действа и по едно друго направление, дето ме е срам да кажа, че съм пооставил нещата, но от друта страна - добре че това тука е по-напреде, та тествах едни прийоми, които ще се въплъщават в по-брутални звуци. Редактирано Май 26, 2006 от fracture Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 Другия път кажи на jFog-a малко да ти увеличи баса в микса Цитирай
jFog Отговорено Май 26, 2006 Автор Отговорено Май 26, 2006 Всъшност с баса стана голяма трепанация (тип ен трикс) Турих по една писта в лево и дясно на панорама по 50+писта в центъра(чувствително по намалена, само за нюанс) с Дисторжън(софт от Кю-то), и стана голямо меле като цяло,чак позаглъхнаха вокалите.. а баса е леко силен на моменти и не съм му бутал нивото на части,но в определените моменти допълва баш както си му е ред. Фрактито разбумтява бе! Цитирай
Recommended Posts