bobomarinov Публикувано Ноември 11, 2011 Публикувано Ноември 11, 2011 (Редактирано) Какво ще ми препоръчате. Аз се бях насочил към Boss-a, но след като видях, че няма drum machine, малко се разубедих. Може ли някой, който е ползвал такова нещо да ме посъветва? (Питам конкретно за тези 3 модела и ви моля да не ми предлагате други) Редактирано Ноември 11, 2011 от bobomarinov Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Няма дръм машина, защото е мултиефект, а не процесор. Има разлика, макар и трудна за обяснение. Ако ще слагаш Босовете до Зуума и Дигитека, сложи нещо от GT серията. Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Digitech RP255 Задължително! Цитирай
bobomarinov Отговорено Ноември 14, 2011 Автор Отговорено Ноември 14, 2011 А някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря такъв? Ако не в Пловдив, то поне в България. Цитирай
Krasi63 Отговорено Ноември 14, 2011 Отговорено Ноември 14, 2011 (Редактирано) В Музикална къща Фактор Бургас имат Digitech 255, цената му беше около 270лв. Виж тук http://audioshopbg.com/kitari/efekti/pregled/page/2 Редактирано Ноември 14, 2011 от Krasi63 Цитирай
ivivdim Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 Съвсем наскоро бях пред абсолютно същата дилема, бях пуснал и тема тук във форума. Взех си Зум-а - не твърдя, че това е най-добрия избор по-принцип, просто реших че това е най-добрият избор за мен, доволен съм. Имаше няколко доста негативни изказвания по адрес на марката, направо за момент се зачудих, как още не е фалирала тази фирма, но както и да е. Всъщност вероятността някой да познава добре и трите процесора и същевременно да има точно твоите изисквания към тях яко клони към нула, ще трябва сам да си решиш - няма как. Ако случайно си вземеш и ти G2.1Nu не пропускай да се похвалиш - можем да обменим саунди . Успех в избора! Цитирай
bobomarinov Отговорено Ноември 23, 2011 Автор Отговорено Ноември 23, 2011 Някой ми казват,че Digitech-а звучал много "дигитално", а Boss-а имал няква много яка функция superstagg. Това още повече затруднява изборът ми. Цитирай
n1k0 Отговорено Ноември 24, 2011 Отговорено Ноември 24, 2011 (Редактирано) От трите изброени, поне за мен, Boss-а се доближава най-много до истината. Дръм машина - от компа Редактирано Ноември 24, 2011 от n1k0 Цитирай
Recommended Posts