Baby Thomas Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 Мен ме кефи, както всичко от ТС. Рестекпа! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 Представям си на концерт как вадят телефони да качвате пресети и в това време им звъни свекървата. Иначе готина джунджурия. Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 ^Между другото се сещам за едно приложение на телефон което е доста яко всъщност Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Това е нечовешки яко, вчера го сложих и тествах. Джордан Рудес го ползва, дори на един конц "свири" с него на айФоня... Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 I got an app on ma phone. An' ma app is crazeey. Yeah baby! Аз бих се скъсал да се лигавя с това, но тухлофонът ми е дъртичък Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 ^Лигавя се е точната дума. И аз използвам iPhone и за глупости и по работа. И на wiguitar свиря за ташак, и amplitub имам но това не е сериозно. Дали айфон или който и да е смартфон - не е сериозно. Ама никак! Ще се самоцитирам 'щото именно нашият разговор предизвика някакви неснователни истерични пристъпи у трети лица: Още един повод за мързел, който от своя страна е предпоставка за безхаберие. И това не е маловажно! Байдъуей - не мога да си намеря мнението по темата. Имам предвид не обясненията, а първото ми мнение. Когато пристигне в магазина и го тествам така че да го видя и чуя, ще обсъдя и истинските качества/недостатъци. Засега е концептуална пръдня от клип в ютюб. 1 Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 ^Хейтър (с най-добри чувства, разбира се) Схващам ти идеята де, съгласен съм донякъде за мързела, но не смятам идеята за камиончетата продукт на мързела, и обратно - мързелът и безхаберието няма да бъдат продукт на камиончетата на ТС. По-скоро се гони маркетинг тук, при това към домашните фенове (на Петручи, примерно), а не реална функция, която да се използва в "бойна обстановка". Тъй смятам. А това с телефона и whole lotta love е яко за мен, и бих го направил на лайв, да речем, и ще стане купон. Да не забравяме, че рокендролът си има голяма доза позьорщина в себе си И за да не съм тотално офтопик: самите камиончета (като се абстрахираме от toneprint-хавата), не звучат никак зле на видеодемота из тубата, доколкото мога да съдя за модулиращи/времеви ефекти, по простата причина че такива (почти) никога не съм ползвал - аз съм фен на най-простите ръмжащи жици. Цитирай
iliev.p Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Това е яко за групи които свирят ,кавари,иначе си е една изгъзица на техниката,въпреки това свиренето не отпада,все пак това е само ефекта трябва и да се изфири! Има и друг момент,че апаратурата в Българи я не е на ниво може да се получат интересни подобияу на оригиналният звук.......... Цитирай
valitchy Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Като гледам вече и стана i-pad . Интересни джаджи! Цитирай
moni Отговорено Ноември 13, 2011 Отговорено Ноември 13, 2011 това е много стара технология още преди 20г. synth и drum mchines архивираха паметта си на касетки или магнетофони и при нужда си я връщаха точно по същия начин... Цитирай
moni Отговорено Ноември 13, 2011 Отговорено Ноември 13, 2011 а ако си намериш звуковия файл не е нужно да си купиш ай"сиктир"фон става със всякакъв плеър Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 13, 2011 Отговорено Ноември 13, 2011 ...ама иначе повечето от останалите продукти на фирмата са ме спечелили за винаги... Цитирай
Recommended Posts