chalgasucks Публикувано Ноември 7, 2011 Публикувано Ноември 7, 2011 (Редактирано) та имам нов компютър от 4 дена о вчера си записах софтва на Line6 за моят PodX3live и тогава почна проблема, който е следният: докато свря с китарният процесор х3 звукът спира ,компа забива , не иска да се рестартира , дори изкарва син екран с грешки , при което рествам от копчето , след пускането му наново лаптопчето ми сладко става бавно като старата ми щайгичка омайан сладка и след известно време се оправя даречем 10 минути . Та това предполагам се дължи на шибаният софт на Line6 и Windows 7 (64) , та някой да ми се случва подобна трагедия и да е намерил решението на този въпрос, ъпдейтнал съм всичко на х3 като програми съответстващи за новият win7 . ?????????????????????????????????????????????????????? Редактирано Ноември 7, 2011 от chalgasucks Цитирай
kuulan Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Първото което се сещам е, РАМ паметта ти за 7(64) требе да е поне 4 Г, другото са анализи на компонентите. Успех Цитирай
chalgasucks Отговорено Ноември 7, 2011 Автор Отговорено Ноември 7, 2011 еми 8 е , ама това как влияе върху Software , ила ли решение на този бъг , или трябва да чакам Line6 да се сетят след някоя др. година да си оправят бъга ? трябва да свиря това е основополагащо за мен , ако не мога да си използвам LIne6 х3 както вече 2-3 години го използвам ,ще откача , как да свиря ... в домашни условия ??? Цитирай
synchu Отговорено Ноември 8, 2011 Отговорено Ноември 8, 2011 Никак не влияе и не виждам да има някакви изисквания да имаш 4 ГБ RAM, които ти преизпълняваш така или иначе Какво казват Line 6 за съвместимостта с Win 7 64 bit и какво казва Гугъл по отношение на драйверите на Лайн 6 за Уин 64 бит Има съществена вероятност проблема да идва и от USB порта и БИОСа на машината - защо не пробваш през биоса да настроиш някакъв Legacy режим на USB (стига да поддържа такава настройка)? Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 8, 2011 Отговорено Ноември 8, 2011 ^+1. Пробвай да направиш тази врътка с USB-то. Не знам дали си гледал сайта на Line6, издирих два линка които може да са (или може и да не са) полезни: http://line6.com/support/docs/DOC-4282 http://line6.com/support/docs/DOC-2085 Пробвай описаните стъпки, колкото и елементарни да звучат някои от тях, от време се оказва някакъв подобен и много тъп и дребен проблем. Ако и тогава не стане, пиши на съпорта на Line6, като подробно им опишеш какво се случва точно. Цитирай
chalgasucks Отговорено Ноември 8, 2011 Автор Отговорено Ноември 8, 2011 да и аз намерих това , от сайта на лайн 6 , и ще го пробвам довечера и ще видя дали ще стане , ако ен ще им пиша , мерси момчета за съдействието Цитирай
Recommended Posts