miro Публикувано Май 20, 2006 Публикувано Май 20, 2006 Знам,че е банално питането ми,но само алмар ли продават миди клавиатури?Дайте идея откъде да си взема най-евтино? Цитирай
midnight sound Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Провери в MULTIRAMA Там не са много скъпи и са Evolution..... Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! (Оригиналният праовопис е запазен) Цитирай
miro Отговорено Май 20, 2006 Автор Отговорено Май 20, 2006 абе аз честно казано незнам и коя клавиатура/става въпрос за 61 клавишни и нагоре/ си струва.Знам,че доста хора от форума имат миди клавиатури...нека споделят Цитирай
PAYNER Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 На Пиротска в малкия ЦУМ, на втория етаж има магазин за всякакви музикални инструменти, има и миди-клавиатури, не са скъпи. Цитирай
niki123bg Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Повечето компютърни магазинчета имат Еволюшъни. На М-Аудио клавиатурите ги има в Динакорд - последно ги гледах в онзи магазин с барабаните до магазина на Фактор. Имаха доста модели. Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 Повечето компютърни магазинчета имат Еволюшъни. На М-Аудио клавиатурите ги има в Динакорд - последно ги гледах в онзи магазин с барабаните до магазина на Фактор. Имаха доста модели. Да, там има доста модели! Преди доста време тук някъде из форума имаше пуснати линкове към онлине магазини, където Еволюшънките бяха най-тънко! МС 421 (мисля, че беше модела) беше за около 320 лв. А в Динакорд струва около 400! Някой има ли представа дали има откъде да се вземе Axiom 61? В Динакорд последно като питах, още нямаха оферта! Цитирай
teo_style Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Знам,че е банално питането ми,но само алмар ли продават миди клавиатури?Дайте идея откъде да си взема най-евтино? Банално е!Откакто продаде Casioto с острилка взе да се интересуваш от МIDI keyboards Цитирай
miro Отговорено Май 25, 2006 Автор Отговорено Май 25, 2006 МММ каква огромна чест.Бях ти забравил интелигентните забележки! Цитирай
teo_style Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 МММ каква огромна чест.Бях ти забравил интелигентните забележки! Чест е!Ти благодарение на тези забележки преуспя в живота.............. Цитирай
niki123bg Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Значи в единият от магазините на Раковска (май Комелсофт беше) има Evolution MK-461C и беше нещо като 348 лв (крайна цена - питах). В get.bg също се продава (там е 344 лв без доставката) - http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...roducts_id=9977. В Мултирама също има МК461C, даже е вързана към някакво PC и човек може да посвири (на втория етаж). Честно казано не ме кефи особено клавиатурата. На глупавата ми Ямаха (PSR) клавиатурата е доста по-приятна. От друга страна - за 350 кинта - толкоз Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 29, 2006 Отговорено Май 29, 2006 В Комелсофт май излиза най-тънко.. Друг вносител са фирма Вали - и при тях е сравнително тънко.. Ако ще е еволюшън - задължително взимай най-голямата - 5-октавната (461c) но ако имаш възможност да отделиш малко повечко пари и някой да ти донесе отвън или да поръчав изгодно от БГ - по-добре се огледай за m-audio axiom - с полутежка клавиатура и афтъртач, има в повече и дръмпадове и мултимедийни бутони.. Цитирай
miro Отговорено Май 29, 2006 Автор Отговорено Май 29, 2006 Нямам възможност да дам по-голяма сума.Явно ще е еволюшън Цитирай
Recommended Posts