Black Bird Публикувано Ноември 1, 2011 Публикувано Ноември 1, 2011 Чакам барабаниста да прати неговата версия на барабаните. Ето и цялата песен: http://www.nalbantov.com/2011/Dimi_Nalbantov_the_WIDE_2.mp3 Поздрави! 2 Цитирай
rockfire Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 Чудесно е парчето!В микса според мен може да заглушиш леко ритъм китарата с намаляне на среди и високи!Хареса ми една мелодия свирена на клавир, която върви към края по време на солирането,ако можеш я вдигни в микса!Касата също е тиха ,слушах не слушалки ,не знам как ще звучи в сериозна апаратура! Успех! Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 Няма да коментирам качествата за записа, при положение че е работна версия. Парчето ме разбива! Признавам си че от няколко дни си прослушвам по няколко пъти онова видео, в което демонстрираш новия Файърсаунд на НикиФена. Поклон пред таланта и уменията ти! Цитирай
рахата Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Новият албум на Дими, от това което чувам, се очертава да е много интересен ми се струва Цитирай
Dan Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 Това ми се струва бая изчанчено, но предишното (Be_on_the_wing) е супер. Цитирай
Sad But True Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 Много благо Едно такова безгрижно и пролетно (свежичко)ми звучи, въпреки че навън вали и духа Цитирай
Recommended Posts