KeRRANGKid Публикувано Ноември 1, 2011 Публикувано Ноември 1, 2011 http://esnips.com/displayimage.php?pid=32959151 Направих добрата стара песничка, за да се върна обратно в играта. Поздрав, ако има фенове. Не е съвсем прецизно, и барабаните не са достатъчно балансирани - не ми стига процесора, за да реша проблема с automation. TSE X-50 изяде всичко, ама какви китари обади... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 HTTP Status 404 - //displayimage.php Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 1, 2011 Автор Отговорено Ноември 1, 2011 http://www.4shared.com/audio/kf4bloQv/unearth.html fuck esnips Цитирай
Такинса Отговорено Ноември 1, 2011 Отговорено Ноември 1, 2011 KeRRANGKid със всеки изминал месец израстваш все повече и повече Поздравления за кавърчето , днес хубаво се "разпях' на него Любима песен на Unearth и въобще една от най-любимите ми в този стил (NWOAHM) . Хайде , записвай My will be done и Zombie Autopilot и ги пускай да ги чуем ПС: Още търсим втори китарист Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 1, 2011 Автор Отговорено Ноември 1, 2011 Благодаря. Любими парчета са ми, естествено. Мога да ги запиша, но ще е яко протулс работата, защото не съм добър като Кен и Бъзз... трябват ми още доста месеци израстване. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 2, 2011 Отговорено Ноември 2, 2011 +1 за напредъка. Изпълнителските ти умения са скочили зверски , а и звукозаписните са на чуваемо по-добро равнище. Браво! Барабаните не са важни. С тези барабанисти в кутия не се излиза лесно на глава . Дерзай! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 2, 2011 Автор Отговорено Ноември 2, 2011 Благодаря Трябва и ти да врътнеш нещо. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 2, 2011 Автор Отговорено Ноември 2, 2011 unearth.mp3 Значи аз съм доста тъп, че не свирих главния риф с downpicking както си требе. Това, както и още някои рифове са изчистени, и надух микса с limiter. Прощавайте за спама, ама така е без едит бутон. Цитирай
Recommended Posts