midnight sound Публикувано Май 19, 2006 Публикувано Май 19, 2006 Търся едно учебниче на Заберски за Jazz и импровизация.....да знаете от къде може да се купи? Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Да не си объркал нещо? Знам за учебник на Ангел Везнев - Ачо, но за такъв на Заберски не съм чувал, макар че не мога да съм критерий.. Ако става въпрос за тоя на Везнев - Русинов каза, че се е изчерпал.. Аз си го снимах от един приятел.. Цитирай
midnight sound Отговорено Май 19, 2006 Автор Отговорено Май 19, 2006 Твърде възможно е и да съм се объркала,тъй като ми беше попаднал много отдавна... :think: Беше А4 формат...и представляваше нещо като ръководство за самоубочение.... А намира ли се подобна литература на български език,освен споменатия учебник? Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 На български не знам за друго, ама нека някой по-знаещ да каже.. Иначе най-вероятно наистина става въпрос за книгата на Ангел Везнев, защото тя е в такъв малко по-голям от А4 формат.. Особено ако си спомняш в началото да има един дълъг увод от около 20 страници, в който разказва части от биографията си.. Цитирай
Recommended Posts