Quad Damage Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 това е една китара,която е ръчна изработка и аз съм я рисувал с аерограф Цитирай
Overdrive Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 ГОЛЯМА ПСИХАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!! вижте една тема от metalhammer в ГОВОРИЛНЯ - за геймърите или нещо такова - пича свири с китара направена като SEGA 16 bit с гриф Цитирай
jFog Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 (Редактирано) това е една китара,която е ръчна изработка и аз съм я рисувал с аерограф smile.gif Ибахтъ у ходожника колега,Номер ЕДНО СИ!!!! колко зимаш за тез глезотии? ...много яко..ама много Редактирано Май 21, 2006 от jFog Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 (Редактирано) това е една китара,която е ръчна изработка и аз съм я рисувал с аерограф smile.gif Ибахтъ у ходожника колега,Номер ЕДНО СИ!!!! колко зимаш за тез глезотии?...много яко..ама много jFog, ще гледам аз да ти отговоря на въпроса, че колегата Quad Damage все зает го раздава (пък и честно казано доста го домързява да пише - то си личи и от броя на мненията му)! :think: Личи си и, че той по принцип си е художник, дизайнер и т.н. и вокалстването (по-скоро дрането) му е само за кеф. Та - направо на въпроса - тъй като постоянно е зает с някви други глупости (рисуване и визуализации), едва ли ще има време да пръска китари за удоволствие... освен ако не е за някой познат (ама то и моята китарка още не я е напръскал) - например китаристът в групата му (в случая - проекта Regressor)... а другия вариянт, разбира се е срещу достатъчна сума пари (идея си нямам колко значи тва). Така, че... моето предложение е да хванеш соло китарата при нас, пък Quad Damage ще ни напръска китарите и на двамата! :wow: То бая офтопик стана тва мнение, затова поствам ей таз снимчица на Учителя Giger (то е ясно отде се е учил Quad Damage): И тва ако не е арт - здраве му кажи! Редактирано Май 21, 2006 от icho7ryches Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Само да кажа, че дори може да се поръчат тия Ibanez-и (моделите са ICHRG2 i RGTHGR1)... само по $700 кво му плащаш! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 това е една китара,която е ръчна изработка и аз съм я рисувал с аерограф Туй кремонка ли е било? Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Туй кремонка ли е било? Хаха! Не, бе Евтиме... туй по-скоро е било дърво от гората! Както ти сам си цитирал Quad Damage - "това е една китара,която е ръчна изработка и аз съм я рисувал с аерограф "! :read: Въпросната китарка както и моята собствена "6 струнна самоделка" са правени от един и същи пич, подвизаващ се преди в Трявна, а сега май в Бургас! И за да не е пак офтопик тва мнение: Цитирай
rockstar666 Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 Това е от трибют за Даймбаг ! Да се обърне внимание на произведението на най-големия тату артист Пол Буут! Май вече си харесах идея за ново тату видения Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 TE]Хаха! Не, бе Евтиме... туй по-скоро е било дърво от гората! Аха, понеже бриджа е кремонски, та се съмнявах. :read: Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 (Редактирано) Аха, понеже бриджа е кремонски, та се съмнявах. :read: Да, де... няма начин просто - хардуера в този случай си е краднат (въпреки, че флойда за мойта "6 струнна самоделка" си е баш правен от него), иначе всичката дървения е самосделана (включително и грифа)! :green: :arrow: И аре пак малко по темата: ArtGuitars The Fracturecaster-а кърти! :arrow: Има и няколко ампа: ArtAmps The Scooter Amp-а пък извозва!!! Редактирано Май 23, 2006 от icho7ryches Цитирай
Recommended Posts