Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

http://www.nalbantov...g_Full_Song.mp3

С участието на барабаниста John Wooten, койти свири и в албума ми от 2006

Надявам се да ви хареса!

Поздрави,

Дими

Редактирано от Black Bird
Отговорено

Наистина леко набива соло-барабанчето, но по-скоро може да се намали или да го барнеш честотно доста среди има, но слушам на работата на шибаните яйца. Ненормално е това, което си постигнал. Но стига хвалби. Кога ще има пеене... края разбива като идея. Излитам в космоса. А съвсем в края ми се струва че мелодията ми е позната, ама ха де. Не се сещам сега.

Отговорено

Много готино парче тип Satriani със етно мотив :virtuoz:

Относно микса: Това все пак е МР3 и честотите малко лъжат, та нищо не мога да кажа.

Отговорено

Освен , че е яко парчето , много ми хареса и края : нестандартен , но интересен в същото време

Аз лично не мога да преценя добре дали живите барабаните в това парче звучат по-добре от семплираните , които си ползвал в предишни парчета. Имаш ли запис със семплирани? Иначе фийлинга на живото свирене се усеща , заедно със всичките му брейкове и ходове, които са характерни само за добрите барабанисти и със сигурност звучи по - добре откъм перформанс

Отговорено

Мерси момчета!

Трябва ли да вдигна малко соло китарата ?

Мисля че вниманието в момента е повече към соло барабана?

Може би съвсем малко, ама съвсем малко китарата напред. А соло-барабана според мен не е силен, а честотно не е съвсем правилно решен в контекста. Разбутай го малко честотно, ти знаеш как, но не го намаляй (според мен).

Отговорено

На мен пък ми харесва, според мен дигиталния нюанс по-скоро идва от двете акустични китари в панорамата.Соло китарата-перфектна, акцента и се усеща достатъчно според мен.Виждам, че си започнал да се притесняваш за силата на снера-ще ти върна съвета-прави си го както на теб ти харесва-винаги се получава. :godbless:

Отговорено

Добри утро! Благодаря ви за отделеното време!

Като цяло не смятам да променям песента, нищо че за някой е пълнеж. За мен не е!

В следващи композиции се надявам да постигна по-добри резултати!

Благодарение на дигиталните звуци продължавам да свиря. А звука е въпрост на вкус.

Всеки ден чувам записи с лампови ампове за хиляди, които звучат дигитално.

Благодаря на всички!