Black Bird Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 (Редактирано) http://www.nalbantov...g_Full_Song.mp3 С участието на барабаниста John Wooten, койти свири и в албума ми от 2006 Надявам се да ви хареса! Поздрави, Дими Редактирано Октомври 27, 2011 от Black Bird 5 Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 27, 2011 Отговорено Октомври 27, 2011 Не е истина колко напредна от 2006-та насам, като и тогава беше страхотен. Поклон! Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 27, 2011 Отговорено Октомври 27, 2011 Много приятно парче, браво! Нищо не може да се сравни с живите барабани и интеракцията с тях ... 1 Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 28, 2011 Автор Отговорено Октомври 28, 2011 Мерси момчета! Трябва ли да вдигна малко соло китарата ? Мисля че вниманието в момента е повече към соло барабана? Цитирай
Lathron Отговорено Октомври 28, 2011 Отговорено Октомври 28, 2011 Велик... просто Велик! :godbless: Цитирай
Е Л Е Н А Отговорено Октомври 28, 2011 Отговорено Октомври 28, 2011 Наистина леко набива соло-барабанчето, но по-скоро може да се намали или да го барнеш честотно доста среди има, но слушам на работата на шибаните яйца. Ненормално е това, което си постигнал. Но стига хвалби. Кога ще има пеене... края разбива като идея. Излитам в космоса. А съвсем в края ми се струва че мелодията ми е позната, ама ха де. Не се сещам сега. Цитирай
petyo69 Отговорено Октомври 28, 2011 Отговорено Октомври 28, 2011 Много готино парче тип Satriani със етно мотив Относно микса: Това все пак е МР3 и честотите малко лъжат, та нищо не мога да кажа. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 28, 2011 Автор Отговорено Октомври 28, 2011 Благодаря ви! Радвам се че ви харесва Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 28, 2011 Отговорено Октомври 28, 2011 Освен , че е яко парчето , много ми хареса и края : нестандартен , но интересен в същото време Аз лично не мога да преценя добре дали живите барабаните в това парче звучат по-добре от семплираните , които си ползвал в предишни парчета. Имаш ли запис със семплирани? Иначе фийлинга на живото свирене се усеща , заедно със всичките му брейкове и ходове, които са характерни само за добрите барабанисти и със сигурност звучи по - добре откъм перформанс Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 29, 2011 Отговорено Октомври 29, 2011 Мерси момчета! Трябва ли да вдигна малко соло китарата ? Мисля че вниманието в момента е повече към соло барабана? Може би съвсем малко, ама съвсем малко китарата напред. А соло-барабана според мен не е силен, а честотно не е съвсем правилно решен в контекста. Разбутай го малко честотно, ти знаеш как, но не го намаляй (според мен). Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 29, 2011 Отговорено Октомври 29, 2011 На мен пък ми харесва, според мен дигиталния нюанс по-скоро идва от двете акустични китари в панорамата.Соло китарата-перфектна, акцента и се усеща достатъчно според мен.Виждам, че си започнал да се притесняваш за силата на снера-ще ти върна съвета-прави си го както на теб ти харесва-винаги се получава. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 29, 2011 Автор Отговорено Октомври 29, 2011 Добри утро! Благодаря ви за отделеното време! Като цяло не смятам да променям песента, нищо че за някой е пълнеж. За мен не е! В следващи композиции се надявам да постигна по-добри резултати! Благодарение на дигиталните звуци продължавам да свиря. А звука е въпрост на вкус. Всеки ден чувам записи с лампови ампове за хиляди, които звучат дигитално. Благодаря на всички! Цитирай
Recommended Posts