Glacierise Публикувано Май 18, 2006 Публикувано Май 18, 2006 http://cravenous.com/experiment.mp3 Я чуйте Цитирай
LOE Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 яко е, китарите и тъпаните звучат мн добре, но електронната част и липсват еквалайзери, както и втората китара, която е с повече високи като че ли е много рехава това е на слушалки за 30 лв, ще го чуя пак у нас Цитирай
don_pepinio Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Готино е!!!Едно такова мистериозно... Цитирай
Glacierise Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 @LOE - Абе системата, на която смесвам, е уж сравнително права във средите и високите, би трябвало там да е добре. Притеснявам се повече за прекалено изсилване под 100 херца, ама ше чуя следобед на мониторите в студиото А - какво й е на електронната част @pepino - благодарйь Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 начи при мен на интрото много реже, после сумирани китарата и синт-а идват много в ниските, композицията е интересна, но не ми е много по вкуса с режещите електроники дето се вика китарите са по-меки от синтовете, а според мен би трябвало да е обратното :think: Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Яко е,но трябва да поработиш върху китарите или по-скоро върху звука им. Цитирай
black_waltz Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 яко е, но ми идва малко еднообразно, според мен ще стане по яко ако там в некои си момент към след първата 1мин примерно вкараш някаф по бърз ритъм с резачки звука нема да коментирам щот не разбирам, па и компа ми е узвучен от ларис 20ка.... Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Бравос Готско е!!! Но ще трябва да поработиш върху звука на китарите и да вдигнеш малко касите на барабаните нали все пак сме металисти трябва да има каси Цитирай
Glacierise Отговорено Май 18, 2006 Автор Отговорено Май 18, 2006 Благодаря на всички, ше го ремиксирам Сеа бързам да направя още 1-2 такива, че са ми спешни за утре Така че скоро ше има нови версии, ше се заформи мини проектче @JFog - бачка си, пич, триаа да се вижда без проблеми даже при тебе. Пробвай пак Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 http://cravenous.com/experiment.mp3 Я чуйте супер си е ве... Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 На мен парчето ми харесва като идея. Бравос! Верно звука може малко да се пипне - тоя синт наистина леко ако му резнеш високите и съвсем малко назад в микса ако иде ще е по-добре като че ли.. Ама съвсем малко - 1-1.5 ДБ някъде.. Иначе тоя вокал отдолу и тия арпежираните синтчета са размазващи.. btw арпежиото може пък малко по-напред да дойде - пак с около 1 дб.. Поздравления за идеята! Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 (Редактирано) Синта само в началото и в края като че ли има нужда от еквализация.. По средата е по-добре - там китарите го маскират.. Редактирано Май 19, 2006 от ecmjazz Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Перфектно за саундтрак на Tiberian Sun 3:) Цитирай
Recommended Posts