Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

яко е, китарите и тъпаните звучат мн добре, но електронната част и липсват еквалайзери, както и втората китара, която е с повече високи като че ли е много рехава

това е на слушалки за 30 лв, ще го чуя пак у нас :metalist:

Отговорено

@LOE - Абе системата, на която смесвам, е уж сравнително права във средите и високите, би трябвало там да е добре. Притеснявам се повече за прекалено изсилване под 100 херца, ама ше чуя следобед на мониторите в студиото :metalist:

А - какво й е на електронната част :virtuoz:

@pepino - благодарйь :D

Отговорено

начи при мен на интрото много реже, после сумирани китарата и синт-а идват много в ниските, композицията е интересна, но не ми е много по вкуса с режещите електроники :) дето се вика китарите са по-меки от синтовете, а според мен би трябвало да е обратното :think:

Отговорено

яко е, но ми идва малко еднообразно, според мен ще стане по яко ако там в некои си момент към след първата 1мин примерно вкараш някаф по бърз ритъм с резачки :cheers:

звука нема да коментирам щот не разбирам, па и компа ми е узвучен от ларис 20ка....

Отговорено

Бравос :blink: Готско е!!! :P Но ще трябва да поработиш върху звука на китарите и да вдигнеш малко касите на барабаните :D нали все пак сме металисти трябва да има каси :blink::blink:

Отговорено

Благодаря на всички, ше го ремиксирам :blink: Сеа бързам да направя още 1-2 такива, че са ми спешни за утре :D

Така че скоро ше има нови версии, ше се заформи мини проектче :blink:

@JFog - бачка си, пич, триаа да се вижда без проблеми даже при тебе. Пробвай пак :blink:

Отговорено

На мен парчето ми харесва като идея. Бравос! Верно звука може малко да се пипне - тоя синт наистина леко ако му резнеш високите и съвсем малко назад в микса ако иде ще е по-добре като че ли.. Ама съвсем малко - 1-1.5 ДБ някъде.. Иначе тоя вокал отдолу и тия арпежираните синтчета са размазващи.. btw арпежиото може пък малко по-напред да дойде - пак с около 1 дб.. Поздравления за идеята!

Отговорено (Редактирано)

Синта само в началото и в края като че ли има нужда от еквализация.. По средата е по-добре - там китарите го маскират..

Редактирано от ecmjazz