MiroLambov Публикувано Октомври 24, 2011 Публикувано Октомври 24, 2011 След един доста тежък ден, след политическия фарс и най-вече след концерта на Пат Матини, в ръката ми попадна едно фотоапаратче, чуждо разбира се, и около 11 часа вечерта, реших да запиша нещо. Това беше първото което ми дойде на ум. Едно от любимите ми произведения за китара, абсолютно пасва на часа... Естествено в изпълнението има доста от "човешкия фактор", което му придава някакъв чар, но е и голям минус на места...Използвах вградения в усилвателя ми ефект Chorus+Reverb, стори ми се интересно... Приятно слушане! http://www.youtube.com/watch?v=F_kwI0Rsd8k П.С Харесвам сладките коментари, които галят егото ми, но май е по-добре да обърна внимание на критиката ви. До скоро... 2 Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 27, 2011 Отговорено Октомври 27, 2011 Супер е! Аз го мъчех през топлата '94-та, ма реших че траш метъла ме влече повече и зарезах класическата. Цитирай
MiroLambov Отговорено Октомври 27, 2011 Автор Отговорено Октомври 27, 2011 При мен пък стана точно обратното, преди 2-3 години. Радвам се че ти хареса, въпреки че има още много да се желае...като цяло. Цитирай
kassad Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 Интерпретацията ти ми харесва.Аз лично бих атакувал с повече вибрато когато трите тона останат сами.Фразирането ти също ми допада.По-нататък ще публикувам записи от моя класически период направо от концерти.Поздрави и чакам още бразилска музика. Цитирай
Recommended Posts