love_dash Публикувано Октомври 20, 2011 Публикувано Октомври 20, 2011 Здравейте, от 2 седмици съм започнал да се уча да свиря на класическа китара. Мислех да започна уроци но като ми казаха 50 лв на месец се отказах защото нямам възможност да ги плащам, и започнах да се уча пред компютъра но нещо не ми се получава като се опитам да науча някоя песен от ю-тубе не ми се получава добре. Единственното нещо което мога да свиря добре е една мелодийка която сам си съчених от акордите които съм научил до момента а много хора са ми казвали да започна първо да свиря други песни и чак тогава да свиря мои мелодии. Та въпроса ми е как да започна като начинаещ... до момента знам нотите (тях поне успях да науча) и най използваните акорди .A,D,G.... но явно имам и друг проблем който не знам как да оправя като сиря D в някоя песен просто без да искам с перцето натискам и струните E и А просто не мога да с отърва от този навик... Та аз напрактика съм на нулата така че всякакви полезни съвети биха ми били от полза Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 20, 2011 Отговорено Октомври 20, 2011 Виж самоучителите на български в сайта ми. Цитирай
Acei Отговорено Октомври 20, 2011 Отговорено Октомври 20, 2011 и требе да вземеш поне няколко урока да ти покажат постановката на ръцете и пръстовките Цитирай
stef00 Отговорено Ноември 13, 2011 Отговорено Ноември 13, 2011 за да свириш D правилно просто слагаш палеца на лявъта ръка върху пета и шеста струна за да ги заглушиш Цитирай
Recommended Posts