kokoda Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Здравейте някой има ли представа как се постига този ефект обработване след запис или по време на запис се прави с миди клавиатура или директно от програмата Цитирай
musicman Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Ефектът се казва Вокодер, има и някакъв хармонайзър. Всичко това може да се постигне както в реално време така и на запис. Има и програми има и ефекти. Ти какво от двете предпочиташ? Цитирай
kokoda Отговорено Октомври 18, 2011 Автор Отговорено Октомври 18, 2011 ами аз за запис питам , че ми изглежда интересно може да получи нещо по креативно като си записвам разни идеийки и подобни тракчета Цитирай
kokoda Отговорено Октомври 18, 2011 Автор Отговорено Октомври 18, 2011 Можете ли да ми кажете с този микрофон http://www.thomann.de/gb/the_tbone_sc400popkiller.htm може ли да записвам с м аудио фаст трак усб, защото знам че някои (кондензаторните мисля) им трябват захранване този мога ли директно да го вкарам в картата и така Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 По описанието на сайта на производителя, картата ти има вградено фантомно захранване 48 волта, така че не би трябвало да имаш проблеми, само включи микрофона (кабела трябва да е XLR балансиран, съответно с балансирани жакове) и пусни фантомното захранване. Цитирай
kokoda Отговорено Октомври 19, 2011 Автор Отговорено Октомври 19, 2011 благодаря за информацията Цитирай
Recommended Posts