Свилен Бас Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Задай си въпросите конкретно не в тема която обсъжда нещо друго и ще ти се отговори. Те са по-скоро свързани с "проблема", в тази. Значи, попитах какво трябва да се направи за да имам тема, която да се сложи във "важни" и в нея да става въпрос за извършвана от мен дейност (дето взимам пари от това), както и защо още не сте махнали от подписа на един потребител почивките, които рекламира (писал е в другата тема и се вижда), следа като обърнах внимание за това, преди доста време? Не държа да се обясняваме за "двоен стандарт", ама наистина се държите "странно" - пак повтарям: никъде не беше казано, че това е магазин? Ще дойдат няколко човека, а другите нямаше да знаят, че става дума за магазин (или репетиционна) ако вие не бяхте казали Пренапрегнали сте се, излишно, а сме от една страна и в крайна сметка, така и не разбрах какъв и къде е проблемът. Няма ясно определен проблем, но пък явно има няколко... Форумът има нужда от Fats и johniebgood - да не давам примери колко кадърни музиканти, от които имаше много какво да се научи си заминаха, а някои дори не успяха да се представят... Цитирай
musicman Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Значи, попитах какво трябва да се направи за да имам тема, която да се сложи във "важни" и в нея да става въпрос за извършвана от мен дейност (дето взимам пари от това) Няма такава възможност. Всички пиннати теми на хора даващи уроци са пиннати по преценка на администрацията и потребителите не плащат нищо за това. Обикновено това са хора, които са помогнали много на форума (пак по преценка на администрацията) и това е нашият начин да им се отблагодарим. защо още не сте махнали от подписа на един потребител почивките, които рекламира (писал е в другата тема и се вижда), следа като обърнах внимание за това, преди доста време? Ще го махнем. Ако може да ми пратиш на лично за кой точно става дума. Освен това има и бутон докладвай с който потребителите могат да докладват за такива нередности. Не държа да се обясняваме за "двоен стандарт", ама наистина се държите "странно" - пак повтарям: никъде не беше казано, че това е магазин? Ще дойдат няколко човека, а другите нямаше да знаят, че става дума за магазин (или репетиционна) ако вие не бяхте казали Да, влизаш на едно място и гледаш по стените разни басове, стендове с апаратура, на всичко това сложени цени, касов апарат, тезгях, много пакети със струни, перца и други консумативи, голяма табела на входната врата... и си казваш еее, тоя колко готин апартамент има. ... Прав си, ако ние не бяхме казали ... едва ли някой щеше да разбере, че е магазин. Пренапрегнали сте се, излишно, а сме от една страна и в крайна сметка, така и не разбрах какъв и къде е проблемът. И аз не разбирам като не знаеш къде е проблемът защо се месиш? Форумът има нужда от Fats и johniebgood - да не давам примери колко кадърни музиканти, от които имаше много какво да се научи си заминаха, а някои дори не успяха да се представят... Нямам против и двамата но има една поговорка "където ядеш бял хляб не плюй", а за тези които са си заминали вече съм писал в друга тема, много подробно съм си казал мнението по въпроса. 2 Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 18, 2011 Автор Отговорено Октомври 18, 2011 Е, не съм съгласен по всички точки и определено нямах предвид колегите, даващи уроци П.П.: А мога ли тук да задавам още въпроси Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 18, 2011 Автор Отговорено Октомври 18, 2011 ...не мога да редактирам и ще допълня: Оценявам вниманието Цитирай
musicman Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Отговарям само на смислени въпроси от тук нататък. Ако пак ме питаш как хората ще разберат че един магазин е магазин - сори. Цитирай
valitchy Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 ^ какво ще кажеш за това "Здравейте" в Авторска музика? (ама не се ядосвай) Цитирай
musicman Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Ичи, няма за какво да се ядосвам. Не съм го видял. Няма как да видя всичко. Я виж сега като ми каза дали е там Цитирай
rockfire Отговорено Октомври 23, 2011 Отговорено Октомври 23, 2011 А бре Свиленчо,само не разбрах защо си оценил с плюс отговора на Рафо , а после пишеш "не съм съгласен"...? Цитирай
Recommended Posts