stef00 Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Ми здрасти и от мен.Аз съм Стефан, начинаещ китарист.не см ходил на уроци все още и това е голям пропуск знам но не съм си намерил някой който да ме научи на това което искам и да не е скъпо.В момента свиря с укестична кремона със счупено тяло след един инцидент и си търся нова китарка.Докато това стане смятам да се ъпгрейдвам теоретично най вече.Не съм много музикален зетова се записах наскоро на пиано че да си развия слуха и ритмиката.Музикалните ми предпочитания са рокендрол и блус най вече. Друго за себе си не знав какво мога да кажа в момента. Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Добре дошъл Приятно ми е, ако може на ЛС да ми пишеш от къде си, и ако си решил да си вземаш китара за какви пари говорим, за да мога да ти намеря някоя от форума, имай предвид, че тук хората много пазят инструментите си, и дори и да си вземеш втора ръка ще ти е много по изгодно Поздрави и успех Цитирай
golfabitch Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Добре дошъл Приятно ми е, ако може на ЛС да ми пишеш от къде си, и ако си решил да си вземаш китара за какви пари говорим, за да мога да ти намеря някоя от форума, имай предвид, че тук хората много пазят инструментите си, и дори и да си вземеш втора ръка ще ти е много по изгодно Поздрави и успех След като те пратиха в почивка админите много отзивчив стана.Не приказвай глупости,че тук се продават изгодно запазени инструменти,защото има много изключения. 2 Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 (Редактирано) Защо се заяждаш ??? Мен ми е направило впечатление, че има хора, които си пазят инструментите и съм купувал такива... Да има и хора, които не продават качествени неща... П.П.: Не се цитира предходното мнение Редактирано Октомври 25, 2011 от FoolofRemorse Цитирай
golfabitch Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Не се заяждам. Щом не се спазва дадено правило се пуска репорт,на модераторите им е по-лесно. Това,че си си купил запазен инструмент въобще не е обширно понятие отнасящо се за всички инструменти във форума! Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Пиша ти на ЛС, че стана много спам Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 26, 2011 Отговорено Октомври 26, 2011 Стеф, привет! Прегледай във форума темите в раздел Китара, виж как стоят нещата там, виж съветите, които се дават и внимавай на кои съвети се доверяваш. Ако купуваш китара втора ръка от форума бъди внимателен, защото никак не е вярно, че всичко тук е много запазено и отговаря на думите в темата. Също така бъди малко по-внимателен към правописа. 1 Цитирай
Recommended Posts