Nikifena Публикувано Май 16, 2006 Публикувано Май 16, 2006 http://www.soundtech.com/lightsnake/index.asp So, $39.99 gets you a Soundtech Lightsnake USB guitar cable, which glows when you plug it in, and contains a tiny A/D coverter to take your guitar into your computer by magic. I have no idea if it works, but it sure does glow nicely. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Това нещо колко струва и изобщо продава ли се в България . Тарикатлъ . Братя ! Да се обединим и да направим китара с инфраред-порт !!! Цитирай
vlex Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Че оня Телекастер с вградения Сентрино и тъч скрийн нямаше ли? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 (Редактирано) мда, то си има китари с USB. Кво ли нема вече. Иначе този кабел не ми вдъхва много доверие де, кво требе да има вътре, един AD конвертор и некво чипче за предаване предполагам :think: , но конвертор 16/48 Редактирано Май 16, 2006 от peshoy2k Цитирай
Nikifena Отговорено Май 16, 2006 Автор Отговорено Май 16, 2006 Вътре има буфер в багажника и усилватор 2х500 вата под седалката на шифьора. За по-добър звук са го боядисали с фулмастер в черно и са му сложили зелена лепенка останала от корикомските яйца Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 А това за инфрареда осъществимо ли е ? Цитирай
LOE Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 (Редактирано) инфраред-а му е много ниска пропусквателната способност, трябва да прекарваш 8 битов моно звук и пак не се знае дали ще стане инъче джаджата не е крайно лоша, лоу енд аудио интерфес... кат за тия пари толкоз виж блуутуут може да стане без проблеми тъкмо ще е без жица Редактирано Май 16, 2006 от LOE Цитирай
Edko Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Най-добре е с firewire. Всяка струна да се записва на отделен трак. Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Най-добре е с firewire.Всяка струна да се записва на отделен трак. Цитирай
hellfire Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Най-добре е с firewire.Всяка струна да се записва на отделен трак. Иначе със блутут ша е най-добре Цитирай
Elmo Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Че кво му се чудите толкова, горе долу за същите парички гледах USB звукови карти, големи клкото флашката ми (някаде 5 на 10 на 35 милиметра) с изход за слушалки, микрофонен вход и line in. Пък това по него си няма жакове, какво пречи и да е по-малко. Ама тая простотия с мигането ми се вижда мноо тъпа Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 побъркАха се вече, ми ето ви един пример, съвсем леко офтопик де: начи, купувам подарък ДВД от Била, марката е Елит, никога не съм я уважавал, ДВД-то плейва всичко възможно, отзад наблъскали изходи и входове като за световно, като между тех и SPDIF и АДАТ си представете, а тая история струваше некъде 60 леа, па и дистанционно и батериите в него, тия китайци като аспиринчета ги произвеждат сигур на конвейра. Като тръгнах да праа сметка кво има вътре за тия пари не ми излезе, сравнихме го с LG-то на бащата, което струва към 200 леа и само звука му е малко по-силен и евентуално конверторите ми се сториха по-читави :think: ако си праим хоум кино шъ инвестирам само в некъв усилвател и конвертор, другото мое и да го сменям без да му бърша и праха Цитирай
f1_sound Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Сега като расъждавам на ум си мисля представяте ли си, всяка струна на отделен трак и по един ауто тюн на всеки трак, и тогава нема Вай Май всичките в джобчето голяма идиотия, ама лошото е че някой ден кой знае какво ще измислят Цитирай
LOE Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Сега като расъждавам на ум си мисля представяте ли си,всяка струна на отделен трак и по един ауто тюн на всеки трак, и тогава нема Вай Май всичките в джобчето голяма идиотия, ама лошото е че някой ден кой знае какво ще измислят то това може и сега да стане, само че все пак музиката е преди всичко изкуство, дори да се стигне до такива крайности надали някой ще ги уважи Цитирай
Recommended Posts