adXok Публикувано Май 16, 2006 Публикувано Май 16, 2006 Я да видим какво пише тука... Изобщо как разсъждава един продуцент... Продуцент-председател Казвайте мнения! Цитирай
KAE Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 (Редактирано) Каква е световната практика в разрешаването на проблема? Отново – ясно таргетирани информационни кампании – сред студенти, ученици, колежани, сред родители и работодатели. (До припадък). Дела и наказателни мерки срещу индивиди, чиято самоличност бива разкривана от Интернет провайдърите след предоставяне на събрани доказателства, че има извършено нарушение. И бързо разрастващи се възможности за теглене на музика от мрежата срещу заплащане. Пак гадния, мръсен, долен, подъл, цървулест краен потребител е виновен, знаех си аз. Какво правите вие в тази насока? ..... планираме кампания насочена към държавните институции и големите бизнес организации свързана с тегленето и качването на музика на работното място. Работим с МВР, прокуратурата, водим граждански дела. Значи услията са обречени предварително ... Особено след като всички видяха какъв трафик са генерирали споменатите ведомства. :wall: Като цяло - поредната тъпня-имитация на дейност. Редактирано Май 16, 2006 от Калата Цитирай
Niilo Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Tаз хубава... жената наистина е права, всяка страна е права за себе си. Цитирай
разбойник Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Като цяло - поредната тъпня-имитация на дейност Съгласен. Докато не започнат да събират реални суми от авторски права от всичките кабеларки и радиостанции дета са под път и над път, хич да не се опитват да обясняват, че правят нещо. Ама е по-лесно да ти е виновен някой никой (демек крайния потребител, който бил нанасял щети като точи от нета), отколкото да си разваляш отношенията със собствениците на разни медии и да имаш внезапен контакт с покровителстващите ги. Наскоро ми бяха цитирали сумата, която плаща БГ Радио за авторски права на година - 8 000 лв. Не знам дали наистина е толкова, но ви е ясно положението. Цитирай
TONY Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Tаз хубава... жената наистина е права, всяка страна е права за себе си. тая "хубавата" знаеш ли защо вдига цялата тази врява? случайно се е залюбила с един немец - Кунцман - бивш сьпруг на Камелия Тодорова - а си представи що за стока е, че се е отказала от него(истната е че го е изритала) та тоя немец е собственик на Вирдйиния рекьрдс - кьдето вьпросната госпожа е назначена от него за шеф и сега явно продажбите на компанията са нищожни и те дигат гири а какво мислите по вьпроса - жена която се е про=ала ( едва ли я тресе луда любов ) да учи бьлгарския народ на морал???? тоест колко е неморално да си сваляте музика от интернет А НЕ ДА Я КУПУВАТЕ ОТ НЕЙНАТА ФИРМА тя ако живееше без финансите от германеца - нямаше ли да сваля безплатно от интернет -НЕ ВЯРВАМ! изобщо не сьм сигурен че не го прави така или иначе нали поповете в повечето случаи са по голями развратници от останалите простосмьртни иначе статията е добре написана с цел да се промиват мозьци още ли мислиш че е права или е седнала? и накакво? Цитирай
TONY Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 ама тя Кеми се била изказала по вьпроса Кеми Тодорофф Е заради таа годзила разпърдехме грънците с моа тиквеник Майкъл Кунстман. Тя се уйдурдиса с него да прават некакви пиратски и незнам какви си още други дискове. Почнаха да го търсат от Интерпол и нема да ви разправам каква стана тя. За капак на сичко моа нещастник ме заряза, аз се пропих и си додох с двете деца у България. А сега таа никаквица седнала да ми говори за пиратство. Само да я уловим само за косите и да разметем с нея наоколо, па да види тя, пиратка с пиратка. 16.05.2006 :hello: :read: :think: :twisted: Цитирай
KAE Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 ама тя Кеми се била изказала по вьпроса Е, съмнява ме да е тя, но сбития преразказ си го бива Жалкото е, че за пореден път по медиите се изпъчват разни тарикати като кака ви СедниЗаСлава Пишкоотсмуклиева да раздават справедливост. За тва ми е през шнура за цялата патардия. Цитирай
hypermusic Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 разбойник Публикувано на May 16 2006, 04:19 PM QUOTE Като цяло - поредната тъпня-имитация на дейност Съгласен. Докато не започнат да събират реални суми от авторски права от всичките кабеларки и радиостанции дета са под път и над път, хич да не се опитват да обясняват, че правят нещо даа... нали имаше в няква друга тема, че само канал 1 и още една тв плащат авторски. Освен това въпросните кабеларки и радиостанции ( в новини и подобен вид предавания) особено акцентираха върху предприетите акции - естествено изкараха ги в положителна светлина, което е ЕБАТИ И ЛИЦЕМЕРИЕТО, при положение, че те самите, както беше посочено, НЕ плащат права Цитирай
разбойник Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 БНТ и БНР внасят основната част, май и "Дарик" плащаха някакви нормални суми. 3/4 от останалите не внасят нищо, а другата 1/4 - който колкото даде :wow: . В закона няма фиксирана минимална сума, а санкциите са направо смешни в сравнение с реалните пари, които би трябвало да се плащат. Цитирай
Vlad Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Смятан, че единствения начин да се промени нещо е организация на заинтересованите! Повечето от нас се сблъскват с проблема за авторските права, но една пичка пролет не прави Трябва държавният апарат да се сблъска с нашите искания! Не е ли нормално да искаме и нашият "бизнес" да е легален? В момента аз взимам документ, че съм свирил някъде един от 50 - 60 пъти!!! Това не е ли загуба и за държавата? Как може цял един бранш да е 95 процента нелегален??! Това е и една от причините никой да не спазва правила - то има ли такива? Ако правилото е да свириш 4-5 часа за 10-20 лв... Та, както казах, без синдикат или подобна организация никой няма да обърне внимание на нашите необходимости. Влад Цитирай
Recommended Posts