Kiwi Публикувано Октомври 9, 2011 Share Публикувано Октомври 9, 2011 Здравейте! Ще купувам Корг М3 втора употреба и се чудя, има ли ментета сред този модел. Модела ще е с 61 клавиша. За първи път ще купувам от ръка и малко съм притеснен. Посъветвайте ме, на какво да обръщам внимание при покупката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bras72 Отговорено Октомври 9, 2011 Share Отговорено Октомври 9, 2011 не мисля ,че е възможно да има "ментета "това не е микрофон, просто ми се струва абсурдно,моят motif xs си го взех от ebay и си спомням ,че имах притесненя само дали всичко си работи но никога не ми е минало на ум дали е менте ,няма кой да се хване да прави менте на нещо дето струва 2500 евро.Aз реално го купих без да съм го видял ,но всичко си беше на ред. Като чисто нов си е все още. по принцип това е сравнително нов модел и се съмнявам да има проблеми, но ти си длъжен да провериш всички клавиши (сигурно знаеш ,че клавиатурата не е тежка )провери и функционирането на всички бутони плъзгачи и тн ,но най вече може да се орентираш от общия вид на свирката -важат до някъде правилата при покупка на кола на старо ,не може да очакваш, че ако тапицерията е продупчена от изгорели фасове ,липсва огледалото за задно виждане и шофьорската седалка странно се клати , мотора ше бъде в перфектно състояние. успех с покупката, свирката е супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiwi Отговорено Октомври 10, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 10, 2011 Учудих се на обява, която има нов М3 на доста приемлива цена и никой не и обръща внимание и това ме наведе на мисълта за ментърлъците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Октомври 10, 2011 Share Отговорено Октомври 10, 2011 Сигурно е бил произведен в Китай, затова... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiwi Отговорено Октомври 26, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2011 (Редактирано) Спрях се на няколко оферти, но едната, не мога да преценя струва ли си. Има едно М3 73 клавиша с радиас модул, малко (доста) по-скъпо. Какво прави този модул, струва ли си 1500 лева отгоре? Четох из нета спецификации, но не съм на ясно с функциите и термините. Редактирано Октомври 26, 2011 от Kiwi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Октомври 26, 2011 Share Отговорено Октомври 26, 2011 Корг Радиас представлява това: С такъв модул ли е М3?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiwi Отговорено Октомври 27, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 27, 2011 Да, но какво може да се прави с него? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Октомври 27, 2011 Share Отговорено Октомври 27, 2011 С Korg Radias ли?? Разгледай клиповете в ютуб, и ако и тогава не разбереш какво може да се прави с този Корг, не го купувай... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiwi Отговорено Октомври 28, 2011 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2011 Разбрах! Мога да спестя много писане и мъки, като предложа на модератора на този форум, да направи един раздел "въпроси и мнения", който ще представлява линк към YouTube. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Октомври 28, 2011 Share Отговорено Октомври 28, 2011 Питаш за доста скъп клавир, едва ли очакваш всички в този форум да ти кажат нещо основно за него. Има достатъчно информация в нета, дори и на руски (за такива като мен които са скарани с инглиш) А модератора на този форум едва ли ще те заведе в ютуб за да ти покаже кои клипове да гледаш! Освен това, вече има раздел "Линкове..." 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
los vlados Отговорено Октомври 28, 2011 Share Отговорено Октомври 28, 2011 Синта за който говориш е наистина със ядро на Радиас и си струва напълно, а що се отнася до ментета точно за такива неща като синтове все още няма не че повечето части не се правят в Китай. А това дали ти трябва такъв инструмент вече е абсолютно лично мнение, синтезаторът е добър от всякаква гледна точка.Става дума за този синт нали ? http://www.korg.co.uk/products/workstations/m3/ws_m3_new_XP.asp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiwi Отговорено Ноември 10, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2011 (Редактирано) Да, това е, което ще взема...ако намеря добра оферта. Имам още една чуденка, относно радиас модула, но се чудя дали да питам или да ровя в ю-туб. Аз съм абсолютен новобранец и не са ми ясни много от възможностите на тези инструменти. Редактирано Ноември 10, 2011 от Kiwi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kiwi Отговорено Ноември 14, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 14, 2011 Офертите, които имам за Корг М3 + Радиас се доближават до цената на Кронос-а. Какво ще ме посъветвате да взема? Превъзхожда ли с нещо М3 + Радиас от Кронос? Ако взема Кронос, ще загубя ли значителни функции на М3? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MusicCenterIkonomov Отговорено Ноември 17, 2011 Share Отговорено Ноември 17, 2011 Здравейте, Относно вашето питане, дали ще загубите някои от функциите на синтезатора M3 при закупуване на Korg Kronos, то със сигурност единствено ще спечелите! За разлика от M3, Korg Kronos съдържа в себе си цели девет вградени звукови процесора, т.е. девет отделни синтезатора, които можете да моделирате и да използвате по ваше предпочитание. Със сигурност синтезаторът впечатлява както с многофункционалност, така и с първокласен звук. В това можете да се уверите тук: , както и да прочете повече информация за него тук: Korg КаталогСъс сигурност без да чуе и пипне, човек не може да прецени, така че заповядайте в магазина ни в Sky City Mall, където можете да пробвате Kronos-a и да се уверите в предимствата му! Адресът на магазина можете да намерите тук: http://www.mci-bg.co...p/contacts.html Поздрави от екипа на MCI и нека има музика!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
los vlados Отговорено Декември 21, 2011 Share Отговорено Декември 21, 2011 Лично бих предпочел М3 + Радиас, но зависи от това какво искаш да правиш и какъв звук търсиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts