Fenix Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Мен как ме е тресло...Два от всичките пъти беше твърде яко и дори ми спря сърцето...Не е никак гот.За да тръгне отново съм се блъскала в касата на вратата.... Това го видях чак сега, като ме "насочиха" към него... Абе то като ти спре сърцето и си точно като иконката горе ма без да се въртиш. Общо взето няма как да стигнеш до касата на вратата, а още повече няма как да разбереш че ти е спряло... Как пък точно си разбрала... П.п. защо на мене като ми е спрял главния мозък докато съм бил малък никой не се е сетил да ме удари в касата на вратата... Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Как разбирам ли?Ами почва да те обзема нещо като лека паника,чувстваш някакво необяснимо напрежение и,когато си имаш проблеми със сърцето да ти кажа,не ти е за първи път,та си посвикнал.А така или иначе ме би ток от контакта ,дето е пред банята,така че касата ми беше на една ръка разстояние. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Мен не ме е прал ток от китарата или от звуковата апаратура, но от хладилници и печки - колкото щеш. Неомерът е не в зануляването (то по принцип нулата си е там), а в заземяването на ел инсталацията (е това вече го няма на много места). Повечето "масйтори" ги бъркат двете неща и затова много брейк денс се играе из панелките (а и не само там). И сега малко офтопик или по-скоро полутопик: Прибира се един човек в тях, ама напит до козирката - едвам гледа. Отваря вратата на тоалетната да пусне една вода... и хоп! Лампата на кенефа светва сама. Изпикал се той, понечил да затвори и с пияния си мозък забелязал, че на излизане, малко преди хлопването на вратата, лампата се угасила пак сама. Буди той жена си и и вика: - Абе, новият ти любовник да не е електротехник? - Що питаш бре Кириле? - чуди се жена му. - Ами защото забелязах, че лампата в клозета сама светва на отваряне и сама се гаси на затваряне. Затова. Пък жена му: - Абе пияна свиня такава, пак си пикал в хладилника!!! PS: Това със спирането на сърцето и самоотверженото блъскане в касата на вратата, с цел дефибрилация ме *НАСРА* Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 :green: Седи гледай ако ти се случи к'во става!!! :green: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 При спиране на сърцето просто започваш да се задушаваш, защото колкото и кислород да поемат дробовете ти, няма кой да го разнася из тялото ти. След известни мимики в стил "шаран на сухо", припадаш. В такъв случай "леката паника" е неизбежна и е от полза, защото отделеният при мисълта "Мамка му, умирам!" адреналин ще ти помогне да си възвърнеш пулса. Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Е - аз какво обяснявам по-горе? Ама няма кой освен мене и тебе да ги знае тия неща Цитирай
TONY Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 отказвайте да свирите когато вали дъжд и сцената не е покрита СЕрИОЗНА ОПОСНОСТ ЗА ЖИВОТА ВИ спомнете си за юрая хийп Цитирай
AXE Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Абе Снежанке, моите уважения, ама тва автоматично ми попада в графата "Ще повярвам като го видя/чуя/пипна...", заедно със пеещите тонове, извънземните и други такива Цитирай
stratocaster Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 най-голям кеф е токов удар от кондензатори. правих се на майстор преди и оправях едно стъпало. изключих го от контакта и тръгвам да пипам. ма бунака не се сещам че 4-те огромни кондензатора са заредени и ...............БУУУУУУУМ........ ръката до лакътя черна. отделен е въпроса че се озовах на другия край на стаята и че оттогава имам говорен дефект - заеквам. л-л-л-л-луднуца Цитирай
the_gorer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Те тука в нашия радиозавод (където произвеждаха "Респром"-ите ) така обичаха да си правят ташак с някого. Вземат един кондензатор, да речем 470 mF, ама да държи на голям волтаж. Зареждат кондензатора и после в обедната почивка, когато работниците се наредят на опашка в стола, го пускат тихичко на някой в джоба на мантата. И оня като бръкне да си вади купона и като почне да ровичка из джоба, набарва кондензатора и почва един брейк денс из столовата - не ти е работа... А после, ако искате, ще ви разкажа и за един бачкатор от мебелния завод, дето отишъл да сере, но същевременно пушел цигара. И както си клечал, рекъл да си хвърли фаса в дупката, а оттам изригнал огън и му опърлил гъза и другите интимни части, защото някакви идиоти преди това ги мързяло да изливат ползвания лак и ацетон на определеното място и го изливали в кенефа Цитирай
Nikifena Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 ХАХХАХАХАХХААХАХХАХАХХААХААХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХА абе ти ме разби тотално ))))) тва с опърления гъз е ебати и якото ) Цитирай
the_gorer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Най-готиното е, че това е действителен случай, а не някакъв бъзик Цитирай
sw1tched Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Яко забавни историйки разказахте ама я някой да напише няколко неща, които НЕ трябва да правим ако не сме почитатели на брейка , че не сме много на ти с тока 'па он кат те удари не моеш му го върнеш'. Например на мен ми се беше откачила жичката за заземяване на китарата (?) точно преди концерт и освен нечовешкия брум и микрофония имало ли е някаква опасност за мен? Това на саундчек-а де, преди самия концерт я запоих. Цитирай
Recommended Posts