presly Отговорено Октомври 8, 2011 Отговорено Октомври 8, 2011 За да работи безпроблемно не трябва да има чуденки в Диспечера - най-добре им качи съответните драйвери, и след това ги забрани - VSTi е много прав относно СинияЗъб - големи бели прави, ако е оставен включен или без драйвери.... Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 8, 2011 Отговорено Октомври 8, 2011 (Редактирано) Не знам дали ще помогна с това, но моята логика е, че трябва да почнеш с формат на с:\ дяла и инстал на чисто на уиндъуса и хардуера. Не би трябвало да се появи проблем...след което инстал на аудиософтуера и пробвай дали ще ти върви преди да си сложил всякакви други програми... Редактирано Октомври 8, 2011 от Telerig Цитирай
vladopi4a Отговорено Октомври 8, 2011 Автор Отговорено Октомври 8, 2011 Благодаря ви за бързите отговори и отделеното време. За днес приключвам с пробите, че жената ще ме бие вече. Утре пак . Цитирай
vladopi4a Отговорено Октомври 18, 2011 Автор Отговорено Октомври 18, 2011 Вчера преинсталирах лаптопа. Пак с Win7. Преди да кача каквото и да било, инсталирах драйверите - Mackie USB Driver V2.0 . Сложих му и един amplitube 3, за да направя проба. Резултата е същия. Звук с шум и пращене. Качих драйверите на лаптопа, проверих в Dеvice manager, всичко беше наред (без питанки или други жълти истории). Рестартирах и пак пуснах amplitube 3. Убеден съм, че направих всички настройки както съм описал в първия коментар от темата. Пак се чуваше досадното пръщене. Иконата на Mackie-то е в лентата с задачите и е зелена. Като съм в контролния панел - Звук - Възпроизвеждане - избирам устройството Analog out onyx blackjack 1-2 и натиска бутона Свойства, в подменю Разширени има падащо меню за избор на честотата на пакетите и дълбочина на битовете. Също има и бутон Провери. Опитах с всички възможни варианти, но като натисна бутона за проверка пробната мелодия пак е с въпросното пращене. Припомням, че на другия ми компютър, който е с ХР всичко си работи нормално. В сайта на Mackie дават - SOFTWARE REQUIREMENTS : FOR PC Microsoft Windows 7 32 / 64 SP 1, Vista 32 / 64 SP 2 or XP 32 SP 3 Ударете едно рамо с тия драйвери, че вече незнам какво да пробвам . Искам само да добавя, че като слушам музикални файлове през звуковата карта, звука е нормален без шум и пращене. Цитирай
presly Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 LatencyMon какво изписва? Или ако сега си пред машината - пусни един TeamViewer чукни един Скайп - presly Цитирай
vladopi4a Отговорено Октомври 18, 2011 Автор Отговорено Октомври 18, 2011 момент да му сложа скайп и вювър Цитирай
vladopi4a Отговорено Октомври 19, 2011 Автор Отговорено Октомври 19, 2011 Преди малко пробвах картата на друг лаптоп (HP Celeron® Duel-Core CPU T3100 1.90GHz; RAM 2GB; Win 7 32 bit) и работи перфектно. На този лаптоп пак аз му инсталирах Win 7 от същия диск, с който е инсталиран и Lenovo-то. Значи проблема остава в моята машинка, но къде ? Цитирай
anomandrus Отговорено Октомври 19, 2011 Отговорено Октомври 19, 2011 Влади, мисля че ще трябва да жертваш инсталацията на Windows-a ако нищо друго не помогне. Ако е upgrade от XP както казаха колегите по-нагоре може да има проблеми. Формат и нова инсталация понякога правят чудеса. Понякога пък нищо не помага (аз имах такъв проблем с една карта). Опитай с друга USB външна аудиокарта (ако някой колега от Нова Загора ти предостави за теста ще е чудесно) и виж дали и с нея имаш същия проблем Така би трябвало да идентифицираш дали проблема е чисто от драйвера или е по-комплексен. Аз лично се пробвах през Team Viewer-a и не можах да помогна въпреки че всичките настройки и на DAW-a и на VST-тата са коректни. Но пък има много хора които знаят повече и могат да дадат по-добри идеи. Цитирай
vladopi4a Отговорено Октомври 19, 2011 Автор Отговорено Октомври 19, 2011 Преинсталацията я направих преди няколко дена с чист Windows 7 ultimate 64-bit. Преди това пробвах и с 32-bit. Проблема няма да е в Windows-а, а в нещо от драйверите или екстрите на Lenovo-то. От Диспечера на задачите спирахме всички услуги и задачи, които може да пречат, но пак нищо не помогна. Даже опитах да пусна картата преди да съм качил драйверите на Lenovo-то от оригиналния диск. Пак пращеше и шумеше. Единственото нещо, което мога да направя е като имам път към София да се обадя на някой от вас и да се огледа на място, защото от разстояние е трудно. Цитирай
Recommended Posts