Chuck Norris Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 ПОЗДРАВ ВЪВ КАВАРНА, ОТ КАВАРНА, ЗА КАВАРНА! :) И за всички вас, разбира се! Мнения и коментари не са излишни !!! AC/DC - Thunderstruck Б.Т.Р - Да Погледна В Теб MANOWAR - Carry Onhttp://soundcloud.com/chuck_norris/access-come-along-gotthard GOTTHARD - Come Along (Rest In Peace Steve Lee) WHITESNAKE - Here I Go Again GOTTHARD - One Life One Soul Ф.С.Б - Високо ( ЙЕЕ ) AC/DC - Back In Black (за капак) Приятно слушане на всички! Георги Георгиев (Keyboard and главен вокал) Драгомир Димчев (BASS and Vocal) Васил Шопов (LEAD Guitar) Борислав Димчев (Rhythm Guitar) Александър Георгиев (DRUMS and Percussion) 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 3, 2011 Отговорено Октомври 3, 2011 Много добре се справяте, изкефиха ме нещата! Успех! Цитирай
Chuck Norris Отговорено Октомври 3, 2011 Автор Отговорено Октомври 3, 2011 За мен е чест да имам твоето положително мнение ! Цитирай
ivko1985 Отговорено Октомври 3, 2011 Отговорено Октомври 3, 2011 супер момчета, яко забивате. изкефи ме Уайтснейк и коментара под трака - ВАСКО ИМ ИБА МАМАТА ТУКА!!!! Цитирай
Chuck Norris Отговорено Октомври 3, 2011 Автор Отговорено Октомври 3, 2011 Става дума за солото ! Цитирай
Recommended Posts