beatle Публикувано Май 15, 2006 Публикувано Май 15, 2006 С какви чинели сте започнали да свирите и с какви сте в момента? Колко ли са почнали с AMATI? Цитирай
AccesS Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Колко ли са почнали с AMATI? има ли смисъл? Цитирай
evans Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Колко ли са почнали с AMATI? има ли смисъл? както казват повечето добри барабанисти,амати са супер чинели,стига само да свириш добре Цитирай
vihro Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Колко ли са почнали с AMATI? има ли смисъл? както казват повечето добри барабанисти,амати са супер чинели,стига само да свириш добре Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 да бе така ще да е що не си купите амати и да станете добри и вие :think: Цитирай
darmonko Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 има и по-добри от Амати, TROWA се казват - някой ако е гледал "Оркестър без име".... ей с такива вече си цар такива ми бяха на мен първите чинели мир на праха им... Цитирай
bonzo Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Абе придържайте се към темата моля!Човека не е питал хубави ли са Амата ,а кой с какво е почнал.Ето аз започнах с фус 2002 и некви аматски и след месец си взех един сплеш10"Метеор,защото с парите от рождения ми ден нищо друго не можех да си купя и така до днес Цитирай
evans Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 (Редактирано) да бе така ще да е що не си купите амати и да станете добри и вие :think: Митко Димитров по едно време свиреше в суинга с амати,при условие че има убийствен premier.Само мога да ти кажа ,че човека си свири много яко. Редактирано Май 15, 2006 от evans Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Митко Димитров имаше един лаф "Дай три барабана, че имаме концерт във Варна" Той все пак е суингар Цитирай
NoSoul Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 За Митко Димитров който сега преподава в НБУ ли става въпрос... той и с кофите на улицата може да те надриска Просто си зависи как свириш, не на какво свириш Цитирай
evans Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 За Митко Димитров който сега преподава в НБУ ли става въпрос... той и с кофите на улицата може да те надриска Просто си зависи как свириш, не на какво свириш да така Цитирай
NoSoul Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Него го познавам още от периода в който свиреше Мейдън в двора в който живеех на времето . Той малко или много беше причината да хвана палки. Него не го давайте за пример, щото няма нищо средно в него . Сичко е извън сякви класации за мен. Цитирай
evans Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Него го познавам още от периода в който свиреше Мейдън в двора в който живеех на времето . Той малко или много беше причината да хвана палки. Него не го давайте за пример, щото няма нищо средно в него . Сичко е извън сякви класации за мен. абе човека не е мислил ,каъв чинел да си купи за да се исфука,а е мислил повече за свирене Цитирай
NoSoul Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 офф// Бате Мите свиреше по 8 часа на ден. Тук не се шегувам. Сутринта от 10 часа до 2 часа следобяд, почива 2 часа до 4 и почва така до към 8. Не можеш да минеш покрай дупката в която свиреше и да не го чуеш как тропа. Това е свирене. Ако не се лъжа той е започнал на 18, но с толкова много свирене всичко ти идва в повече. Цитирай
Recommended Posts