chain rocker Публикувано Септември 24, 2011 Публикувано Септември 24, 2011 Здравейте! Тук може да чуете първата ми авторска песен. Така да се каже прохождам още в записите, но в тази песен съм вложила особена емоция и отне доста време да просъществува... Така че.. надявам се да ви хареса 1 Цитирай
nevi Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Здравей. Песента ти е страхотна.Единственото ,което ми се иска лично на мен да чуя е да пееш малко по отворено .Звучиш все едно пееш много свито.В началото ( 1 куплет ) всичко е ок ,но в припева ми се искаше да чуя ,че гласът ти се "отваря" . Отвори устата ( доста се чудих как да напиша точно това ,но за съжаление няма как да се изразя по друг начин ) звучи все едно пееш почти през зъби. И другото барабаните са ми ( на мен лично ) прекалено "обемни" и "напред". Разбира се вие имате концепция за звука и не е необходимо да обръщаш внимание на това ,което казвам . И пак да повторя : песента ти много ми хареса . Успех 1 Цитирай
vane Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 И според мен трябва да си отвориш устата, иначе звучи леко "измъчено". Не знам също дали си ползвала аутотюн или пък компресора е твърде силен, ако да - можеш да го махнеш или намалиш, защото парчето губи според мен от това. Иначе като музика е приятно. Успех. Цитирай
Lathron Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Много ми хареса, давай все така! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Чух го след коментара ти в саундклауд . Начина ти на пеене ми напомни на от Ахед. Има малко "х"-ъкания, които аз бих махнала, но парчето е много силно . Цитирай
emo_tion1 Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Според мене парчета е на доста добро ниво. Вокалите мисля, че трябва да са по-силни от останалия инструментал, иначе звучат доста добре и не бих промнил нищо освен малко дилей за цвят. Барабаните наистина са малко по -набухани отколкото трябва да бъдат, към това число бих добавил и малко високи честоти на китарите, но това е въпрос на вкус. Като цяла продукцията е на ниво. Успех за напред Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 25, 2011 Отговорено Септември 25, 2011 Много добро парче! Евала! Действай смело напред. Подкрепям колегите за забележките относно концепцията. И на мен барабаните са ми малко в повечко. Но иначе много добре направена песен! Поздравления! Цитирай
chain rocker Отговорено Септември 25, 2011 Автор Отговорено Септември 25, 2011 Благодаря много на всички за коментарите. Колкото до вокалите - записвах ги преди 2 години и мисля, че от тогава доста съм дръпнала, но в следващия запис ще се чуе Иначе с инструментите малко се поизсилихме, и това е вярно, но и за първи опит все пак покрих линията, към която се целех. Наистина много благодаря.. когато прохождаш в нещо подобно е повече от хубаво някой да ти каже: "Продължавай!". Успех на всички творци Цитирай
mexico Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Супер! Много готино парче. Кефи ме и гласът ти, и китарите : ) Продължавай в същия дух! Цитирай
Лими Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 (Редактирано) Добро стандартно произведение и добър глас! Продължавай в същият дух! Повторението е майка на знанието - Редактирано Септември 28, 2011 от Лими Цитирай
Recommended Posts