killboy Публикувано Май 12, 2006 Публикувано Май 12, 2006 здравейте, бих искал да ви помоля да ми кажете които са песните които се изпълняват на това клипче. пичът прави реклама на една китара и свири откъсчета. песните са 3-4 и той свири само по 5-6 сек от тях т.ч. бързо ще ви се зареди. http://video.google.com/videoplay?docid=-5...=spanish+guitar мерси предварително Цитирай
Ziggy Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 (Редактирано) първата е Stairway to Heaven на цепелин, ама тоя ако беше настроил китарата преди това, нямаше да е лошо. После май има и Chords Of Life на Сатриани, и The Kinks = You Really Got Me Редактирано Май 12, 2006 от Ziggy Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Ха-ха-ха, верно си фалшивее! Иначе преди и след Ледените цепеници свири няк'ви стандартни неща. Акорди, Стеъруей, после едно ритъм енд блус ритъмче и последно Ерик Клекнал - Съншайн Оф Май Лав. П.П. Акордите не са Chords Of Life, а другото пък хептен не е You Really Got Me... Цитирай
MDFk Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Блъска доста, може би затова фалшивее толкова. :think: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Тунер му требе на пича :killyou: ,имаше откъс и от Sunshine Of Your Love на Cream Владо Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 последно Ерик Клекнал - Съншайн Оф Май Лав. Крийм, бате. Цитирай
DILETANT Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 последно Ерик Клекнал - Съншайн Оф Май Лав. Крийм, бате. Да CREAM е братлета, ама е Sunshine Of Your Love. Цитирай
Recommended Posts