MDFk Публикувано Май 12, 2006 Публикувано Май 12, 2006 Мотах се из сайта на китарите Дийн Dean Guitars , и на един банер, както и по радиото на сайта(на което пускат цели парчета на техни ендорсъри), тя свири една песен която не звучи зле, има си шред пасажи, но някак не ми се стори 100% чисто изсвирено(не, че съм експерт), но според мен далеч по-добре от преди време станалата известна тук "Грейт Кат". И изглежда по-добре девойчето, не натруфена като групи от концерт на Кис пред 70/80те. :green: Чуйте я в сайта и си кажете мнението. Можете да избирате песните като при всяка програма за пускане на мп3 - давате :arrow: бутона докато попаднете на песента й. Цитирай
Sad But True Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 (Редактирано) Че бива си я момата,наистина не е 100% чисто изсвирено,но не и връзвам кусур щото аз не мога да изсвиря и толкоз. Сега малко Офф-отде мога да си изтегля Trivium ,чух ги точно на този site и ми хареса. Аре със здраве Редактирано Май 12, 2006 от Sad But True Цитирай
Kelly Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 От сайта на въпросната мацка си изтеглих няколко семпъла и наистина ми харесаха.Не са баш шредърски(тип Грейт Кат ),но са много мелодични и приятни за слушане. Бива си я колежката :green: Цитирай
black_waltz Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 мдам, много яко свири момичето засенчва голама чащ от имащите се за големи шредъри китаристи, още преди около година като се мотаех из на Анджело сайта и попаднах на нея . Възможно е Анджело да я е учел имайки се впредвид, че шредовите и са почти като неговите(нечовешки изчистени) и че той и свири баса... Цитирай
DILETANT Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Отговарям на въпроса, заложен в темата. Да, има жени-шредърки и една от най-известните е Дженифър Батен. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 :inlove: :inlove: :inlove: ей такиа мадами ме кефят наистина не свири много чисто ама нейсе ще го изчисти с времето Цитирай
Recommended Posts