vlex Публикувано Май 11, 2006 Публикувано Май 11, 2006 (Редактирано) Ами драги съфорумци ако някой се интересува как да научи невероятната адаптация на JеррyC ( ) на канона на Пахелбел след кратко ровене набарах таб и симбек на перкусии и струнни Пожелавам ви приятно кофеене под звуците на Пахелбел и JerryC Редактирано Май 11, 2006 от vlex Цитирай
вибрация Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Пет Шоп Бойс... много са гледали и слушали! Цитирай
vlex Отговорено Май 11, 2006 Автор Отговорено Май 11, 2006 Не стоплих много много какво имаше предвид Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Пет Шоп Бойс... много са гледали и слушали! На мен пък, този канон винаги ми напомня Rain and Tears на Демис Русос, ако имаш предвид прилики. Цитирай
fracture Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Пет Шоп Бойс... много са гледали и слушали! На мен пък, този канон винаги ми напомня Rain and Tears на Демис Русос, ако имаш предвид прилики. Да, напомня на тази песничка, тя всъщност е на Афродитас Чайлд - е, там Демис Русос е вокалист, но голяма заслуга за успеха на тази банда има Вангелис. Цитирай
vlex Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 Най-интересното обаче никой не обърна внимание на таб-а и симбека... Всички коментират кой от кого краднал... spammers Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Най-интересното обаче никой не обърна внимание на таб-а и симбека... Всички коментират кой от кого краднал... spammers Напротив, в момента го разучавам и мисля, че се получава много добре. Цитирай
vlex Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 A тва е приказка! Аз съм на минута и половина ама техниката на един келав самоук скрибуцар като мен е прекалено куцаща за някои моменти Цитирай
Sieger Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 A тва е приказка! Аз съм на минута и половина ама техниката на един келав самоук скрибуцар като мен е прекалено куцаща за някои моменти Таз мода да се записва това парче на видео и мен ме удари преди месец и нещо... Много бързо се разучава и е адски добре композирана (имайки предвид автора ) Някой да се е докопвал до барабаните на таз песновка? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Много благодаря за табчето и занимавката! Вече си почупих перото да мъча интерлюдията на Master-a и ми трябваше нещо ново (: Цитирай
vlex Отговорено Май 13, 2006 Автор Отговорено Май 13, 2006 (Редактирано) Ми сорка няма ги... Адаптатора е китаристче и е дал само симбека иначе сигурно ги има някъде из п2п-тата... ще се поразровя и ще постна ако имаш късмет Радвам се че има интерес Редактирано Май 13, 2006 от vlex Цитирай
Recommended Posts