lusesita Публикувано Май 11, 2006 Публикувано Май 11, 2006 Какво ви е мнението за тази марка - MAPEX, добри ли са? Цитирай
pantommind Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 ако си начинаещ-стават Абсолютно.... Цитирай
Judex Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 (Редактирано) Дъщерна фирма на Тама, както и останалите се правят в Тайван. Били Коен им беше рекламно лице преди 15-тина години. Горе-долу по това време седнах от Амати на Мапекс, за първи път. Имаше ги в една църква , където свирехме госпъл. И разликата беше просто покъртителна. След службите се оказа, че са перфектни и за траш и дет метал! Хи-хи! Крисчън естествено! Редактирано Май 11, 2006 от Judex Цитирай
lusesita Отговорено Май 11, 2006 Автор Отговорено Май 11, 2006 много мерси за инфото а какво можете да ми кажете за по-евтините сетове на GRETCH и PEARL? Цитирай
YtseJam Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Дъщерна фирма на Тама, както и останалите се правят в Тайван. Невярно и невярно. Цитирай
Mozart Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 много мерси за инфото а какво можете да ми кажете за по-евтините сетове на GRETCH и PEARL? Много са внушителни спрямо цената си в този сайт :Клик . Аз обаче се опитах да си поръчам "Gretsch catalina birch" и се почна : Начи в-ху цената която гледаш там(795 евро в моя случай) добавяш 20 % ДДС, 5% мито, 70-80(Най-вероятно и повече) евро транспорт , изпращаш ми общата сума и чакаш да видиш ко ш стане. Както се досещаш се отказах ! Ти ако имаш пари и нерви да се занимаваш, Дерзай! П.С. Като гледам за кой марки питаш, имам чувството, че и ти този сайт гледаш? Цитирай
darmonko Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Били Коен им беше рекламно лице преди 15-тина години. Да не би да имаш предвид Billy Cobham? Трябва да му купиш нещо на чоека ако си го прекръстил нали знаеш... Цитирай
Judex Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Дъщерна фирма на Тама, както и останалите се правят в Тайван. Невярно и невярно. Бяха купени от САЩ през 1990-91, в рекламната диплянка с която дойдоха освен, че пишеше че са по лиценз на Тама, също се сочеше произхода им, имаше и снимки, така че не занам кое е невярното. Казвам каквото съм видял с очите си. Цитирай
Judex Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Били Коен им беше рекламно лице преди 15-тина години. Да не би да имаш предвид Billy Cobham? Трябва да му купиш нещо на чоека ако си го прекръстил нали знаеш... СЪЩИЯ!!! И понеже не летището в Тел Авив пишело: "Не се прави на умен, тук всички сме евреи!", та Коен ми звучи много гот! А и ако си виждал етиопски евреи, много ще му подхожда именцето! С две думи майтап си правя, бе! Сега да не се втели някой! Цитирай
aladin Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 Какво ви е мнението за тази марка - MAPEX, добри ли са? мммммм "много са добри" във консерваторията още си ги пазят 4ук4ето на педала на касата стои толкова на доло на техния комплект 4е когато натиснеш педала 4ук4ето ти зака4а кра4ола на панталона. Така и неми дадоха да го оправя...... Цитирай
Strori Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 В официалния им сайт не пише дали са собственост на Тама, но пише, че се произвеждат в Китай от KHS Musical Instruments, която им е дъщерна компания и е основана 30-те.Иначе едно от рекламните лица на Мапекс е Грег Бисонет.Ето го и сайта, ако някой се интересуваhttp://www.mapexdrums.com/ Цитирай
Recommended Posts