Jak The Track Публикувано Май 9, 2006 Публикувано Май 9, 2006 ЗНАЧИ; АЗ-КИТАРИСТ С МНОГО НИСКАО САМОЧУВСТВИЕ И ВИСОКО МНЕНИЕ ЗЯА СЕБЕ СИ.ПИЯНДЕ ОТ КЛАСА,ДЕ 6ТО ИМА ПИЕНА АЗ НЕ СЕОТДАЛЕЧАВАМ ОТ НЕГО.ОСВЕН С ЛЮБИМИЯ СИ БЛУС СЕ ЗАНИМАВАМ И С КНИГИ(ТОЛКИН,РОБЪРТ ДЖОРДАН,ТЕРИ ПРАТЧЕТ И Т.Н.)ИНСТРУМЕНТА Е ДИВ ДОМАШЕН ТЕЛЕКАСТЕР С ОРИГИНЛЕН ГРИФ И АДАПТЕРИ,ДРУГОТО ЕС ЪБИРАНО ОТ НЕМАЙ КЪДЕ.В РЪЦЕТЕ СИ ДЪРЖА БУТИЛКА(А ПОЗНАИТЕ С КВО Е ПЪЛНА) И СЪМ САМО НА 15 ГОДИНИ. П.С.СОРИ ДЕТО НЕ СЕ ПРЕДДСТАВИХ ПО-РАНО Цитирай
skatatika Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 ти може говори на български? защото аз не може разбере какво ти казва едвам измислило какво пише на първи ред и се отказало Цитирай
Jak The Track Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 ТИ МЕНЕ ИЗВИНЯВА С ПРОМИЛИ СПИРТ В КРЪВТА И ВЛ'БЕНОСТ,6ТОТО МНЕ В ВЪЗРАСТТА НА Л'БОВТА. Цитирай
KAE Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Модератор изтрие веднага а ти после - изтрезнял и пак опитал, м? Цитирай
kazimbutt Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 (Редактирано) Добре дошло при нас в това форум! Аз ти пожелава приятно прекарване с нас - други обитатели на това място в мрежа. Редактирано Май 9, 2006 от kazimbutt Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Абстинентната ти пледоария резонира в черепните ми кухини в обертонове и квази терци прекипели. Асемблирай порива си за мисъл и евентуално резултирай ретуша на абстрактните пориви за яснота. Фетишът на пунктуалната перцепция редефинира нищото като предикат на почти всичко в тази част на Вселената. За разяснения - след токсилогичното лечение в съответната детска педагогическа стая. Сори, днес не ми е ден, ама и ти... Приятно прекарване и пробвай с флайтокс. Цитирай
Sad But True Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 И човек придобива проникновена и ясна представа за всичко онова ,което се говори в произведението. Jak The Track А е бате,искал прави повече се на интересен не? Иначе добре дошъл и много приятно прекарване тук,и много работи да научиш Цитирай
rudibass Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 вие сте луди...хахаха има теми които просто са лел како...натам го знаете Цитирай
NoSoul Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Пич, сбъркал си форума. Пробвай - forum.alkoholik.org . Цитирай
bi4o Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 (Редактирано) БОЖЕЕЕЕЕЕ....така не съм се смял от сума ти време...първите няколко мнения направо ме смазаха от смях...евалата Редактирано Май 10, 2006 от bi4o Цитирай
hypermusic Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 sa6tiat Публикувано на May 9 2006, 11:07 PM Абстинентната ти пледоария резонира в черепните ми кухини в обертонове и квази терци прекипели. Асемблирай порива си за мисъл и евентуално резултирай ретуша на абстрактните пориви за яснота. Фетишът на пунктуалната перцепция редефинира нищото като предикат на почти всичко в тази част на Вселената. За разяснения - след токсилогичното лечение в съответната детска педагогическа стая. и така половин час.!!! много добро, номер 1, нямям думи.. Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Джаки, не се сърди, човече. Всичко е майтап, но злоупотребата с такива неща на твоите години ме кара да се чувствам като леля Цеца портиерката. Недей така, разкажи ни за музиките си, пусни твое парче в muzikant.org@gmail.com Кво харесваш, за кво се бориш, къв ти е успехът по трудово обучение и НВО, ако още има такива... Айде, давай. :hello: Цитирай
Recommended Posts