L.K. Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 Ще свири някак. Очаквай проблем с интонацията и загуба на хубавия тембър. За 2 седмици ще влезеш във форма. Сядай и свири.
Fats Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 Щом ти е МЕГА трудно - пробвай струни 9-42 за елка. Но никога струни Стагг! Какво ще стане ако и сложа струни за електрическа китара? Китарата ми е stagg sw201. Немощно дрънчене.
viktor.velikov Отговорено Август 29, 2011 Автор Отговорено Август 29, 2011 Благодаря на всички за помощта Другия месецд ще сменя стагг струните със същите но различна марка и ще видя какво ще стане. По-нататъка ще пробвам пластмасови
badValue Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 "Пластмасови"-те(найлонови) са за друга китара - може и да знаеш, но просто подсещам. 1
Storm Rider Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 ^^Няма много смисъл да слагаш найлонови струни на уестърн китара. Вземи едни метални девятки за акустична и свири. На начинаещите по школите им дропват китарите с половин тон, за да не са им толкова твърди струните.
sardaesox Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Изобщо не си и помисляй да слагаш найлонки на акустична китара-губи се смисъла от цялото упражнение.Само това ми е забележката, иначе и от "Стаг" съм чувал страхотни звуци.Налбантов имаше акустичен "Стаг" и звука беше разкошен.Така че, всичко е буквално в твоите ръце.
Георги Тотев Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 (Редактирано) За пореден път се убеждавам невежеството до какво може да доведе ... "пластамосови" струни на "уестърн" китара, метални на класическа ... Сега очаквам тема: "Може ли да сложа найлонови струни на ел. китара" ... Колега автор на темата ... вслушай се в съвета на съвеста си и недей експериментира ... вземи си едни Ърнита или Дърварио като за начало ... пък и китарата не е най - .... с извинение! Герги Редактирано Август 29, 2011 от Георги Тотев
iliev.p Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 (Редактирано) Герги , аз ти казах ама ти не ме слушаш а само хабиш нерви,имам генерално предложение:-Сядаш в една бирария ,даваш адреса и , и всеки който има въпроси идва в бирарията и срещу всеки въпрос те черпи бира,додето е още топло. :cheers2: Редактирано Август 29, 2011 от iliev.p 1
synchu Отговорено Август 29, 2011 Отговорено Август 29, 2011 Човекът благодари - айде стига толкоз. Съветите в последните мнения са вариации на тези в предходните.
Recommended Posts