LOE Публикувано Май 8, 2006 Публикувано Май 8, 2006 Ей го на: http://bg-sonic.com/player.php?pl=playlist...ber=21&work=828 (предупреждение - метъл е, някой да не се наплаши) "музика*", текст и "изпълнение" - моя милост гост вокал - Бай Еньо а.к.а QuadDamage * - "музика" в случая е леко пресилено зад парчето седят стабилни дози простотия, но въпреки всичко може би ще се хареса на някой хора Цитирай
jFog Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Сега го слушам човеко.. отнесе ми главата... :metalist ше чакам още такива благини. Само един кусур на бързата част в началото можело едни вокали мощни да турите на само иииииииииии както и да е кефи ! Цитирай
Guest Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 EVERYTHING'S SO EASY WHEN YOU'VE GOT A PLACE TO HIIIIIIIIIIIDEEEEEE джжж джж джж джж Браво, браво, много ми хареса!! Продължавай(те) все така! Цитирай
LOE Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Само един кусур на бързата част в началото можело едни вокали мощни да турите на само иииииииииии както и да е кефи ! Абе то кусури много... както вече споменах цялото парче е една голяма простотия, рифовете бяха измислени за от порядъка на 20 минути, като първоначално трябваше да има само грух грух без реално да има текст... После седнах и измислих тоя, пак за долу горе същото време и доста на сила, той пък взе че стана смислен... Цялата работа се проточи толкова време защото нямах преамп за микрофона, в деня в който го купих и записахме "вокалите", също изпълнени на прима виста... Но двете седмици без възможност да работя по вокалите ми дадоха повече време да акцентирам върху саунда, който не се получи крайно зле... В бъдеще очаквайте малко по-смислени, по-музикални и най-вече по-сериозни неща, този месец ще направя инвестиция в добри монитори тей като тия неща са правени на компютърни колонки (доста добри но все пак компютърни) и предимно на слушалки - нещо за което всички тъврдят че не е от най удачните начини за микс и мастър Цитирай
trektor Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Аааааа :twisted: :twisted: Бях забравил тръпката от готин DEATH METALLLL Направо гази.... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 якоо! Поздравления! Звука Кефи! Барабаните ме радват! Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 ХАААААА КЕФИШ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЯКООООООО :killyou: :killyou: Цитирай
yakiya Отговорено Май 13, 2006 Отговорено Май 13, 2006 Аре и аз да пуснем некви похвали.Не е важно качеството и прецизността на записите ,а идеята.А тя се долавя.След известно време като си донаправя репетиционната и сложа комп-а долу, ще почна да бълвам продукция.И то от най-екстремната и неслушаема.От Brutal Truth нагоре. Цитирай
Recommended Posts