Jump to content
Българският форум за музиканти

Клавир от Usa


Recommended Posts

Някой случайно да има идея колко пари би ми струвало да се транспортира Клавир от Щатите? Говорим за карго,куриерски или някой от тези начини...... Благодаря на отзовалите се..... :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сайта на music123.com цената за транспорт до България е около 240долара.Според мен обаче тая цена е ниска...зависи и от килограмите и куриера

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от USA е доста дебело с куриер.то и да имаш човек,който да ти я донесе на ръце,ще ти излезе пак доста солено заради самолета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би е по-добра идея да си внесеш от Турция или Гърция. Просто междуокеанското ще ти опразни джоба. А и зависи за какъв клавир става въпрос. Ако си мераклия на Тайрос, те и Динакорд България го внасят. Виж, нещо по сериозно ако си замислил 400 лв в повече не мисля че ще се оскъпи. Най-добре се обади на куриерската компания която сте избрали и попитай колко ще струва... да не забравиш после да споделиш с нас :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Става въпрос за Korg Pa1x pro,един познат ми каза,че там вървяли по 1800,2000 $ и тъй като имам път натам лятото бих го взел,но ако е над 300лв да се докара то тогава по-добре тука да си го взема.

Редактирано от Killerbee
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо мюзик123.ком, както и още 7-8 ЮС онлайн магазина не искат БГ кредитки. После транспорта (ако шипват извън ЮСА) е 50$ минимум - за едно перце е толкова, за струни - също. Трето доста от нещата (най-вече обемисти какъвто е и синта) не ги шипват извън щатите. Това е ако ще се поръчва оттук.

Ако отидеш и си го купиш може да мине с теб, нали си музикант и си свириш. Може да се прескочи митото, доста хора са го правили, търсете из старите теми! Само май има 25 кг лимит за багажа ти, инак ако е повече се киха.

С куриер е безбожно скъпо и е юзлес. Чувал съм за някакви карго шашми, но не знам технологията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Процедурата по внос я изпробвах миналото лято с един Yamaha S08 от САЩ, който както знаете е със сериозни размери Пробвах различни варианти - куриерски служби и т.н., но е от $400 нагоре Накрая един приятел, който беше на бригада го взе навръщане. Единственият проблем беше да не го потрошат от авиокомпанията като го прехвърлят по самолетите. За щастие всичко беше наред. Относно митото - при минаването през митническата проверка на летището, митничаря просто си поискал $30 и проблемът се разрешил. Това е най-лесния начин. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.