Killerbee Публикувано Май 7, 2006 Публикувано Май 7, 2006 Някой случайно да има идея колко пари би ми струвало да се транспортира Клавир от Щатите? Говорим за карго,куриерски или някой от тези начини...... Благодаря на отзовалите се..... :think: Цитирай
miro Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 В сайта на music123.com цената за транспорт до България е около 240долара.Според мен обаче тая цена е ниска...зависи и от килограмите и куриера Цитирай
Topsun Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 от USA е доста дебело с куриер.то и да имаш човек,който да ти я донесе на ръце,ще ти излезе пак доста солено заради самолета. Цитирай
NoSoul Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Може би е по-добра идея да си внесеш от Турция или Гърция. Просто междуокеанското ще ти опразни джоба. А и зависи за какъв клавир става въпрос. Ако си мераклия на Тайрос, те и Динакорд България го внасят. Виж, нещо по сериозно ако си замислил 400 лв в повече не мисля че ще се оскъпи. Най-добре се обади на куриерската компания която сте избрали и попитай колко ще струва... да не забравиш после да споделиш с нас Цитирай
Killerbee Отговорено Май 8, 2006 Автор Отговорено Май 8, 2006 (Редактирано) Става въпрос за Korg Pa1x pro,един познат ми каза,че там вървяли по 1800,2000 $ и тъй като имам път натам лятото бих го взел,но ако е над 300лв да се докара то тогава по-добре тука да си го взема. Редактирано Май 8, 2006 от Killerbee Цитирай
JennY Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 малеее тоя клавир мамата си трака )тук в България намира ли се? Цитирай
Killerbee Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Намират се разбира се,но сумите за чисто нов с гаранция са над 5000лв :wall: Цитирай
Aiel Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Остави транспорта, ами за мито колко ще ти поискат... джобосъдирачи! Цитирай
Killerbee Отговорено Май 10, 2006 Автор Отговорено Май 10, 2006 За митото съм намерил решение,на инвалид ще го пишене .Има начин да не се плаща това мито Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Първо мюзик123.ком, както и още 7-8 ЮС онлайн магазина не искат БГ кредитки. После транспорта (ако шипват извън ЮСА) е 50$ минимум - за едно перце е толкова, за струни - също. Трето доста от нещата (най-вече обемисти какъвто е и синта) не ги шипват извън щатите. Това е ако ще се поръчва оттук. Ако отидеш и си го купиш може да мине с теб, нали си музикант и си свириш. Може да се прескочи митото, доста хора са го правили, търсете из старите теми! Само май има 25 кг лимит за багажа ти, инак ако е повече се киха. С куриер е безбожно скъпо и е юзлес. Чувал съм за някакви карго шашми, но не знам технологията. Цитирай
Asmodei Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Дори не е сигурно че ще пристигне, каква е гаранцията че ще ти се достави? Цитирай
roskobosko Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Процедурата по внос я изпробвах миналото лято с един Yamaha S08 от САЩ, който както знаете е със сериозни размери Пробвах различни варианти - куриерски служби и т.н., но е от $400 нагоре Накрая един приятел, който беше на бригада го взе навръщане. Единственият проблем беше да не го потрошат от авиокомпанията като го прехвърлят по самолетите. За щастие всичко беше наред. Относно митото - при минаването през митническата проверка на летището, митничаря просто си поискал $30 и проблемът се разрешил. Това е най-лесния начин. Успех! Цитирай
Recommended Posts