emosms Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Може ли да ме насочите към ПРОСТА програма за запис от микрофонния вход. Не ми се занимава с гитар риг или една подобна сега деинсталирах, с един милион опции които не ме интересуват, и с... невъзможност да намеря откъде да намаля входното ниво на микрофонния вход, защото криви брутално на записа. Да има и метроном. Да може да се направи записа да луупва. Искам да си записвам ритъм с китарката и отгоре да пробвам разни неща, да си се упражнявам. Ако има възможност и да забавя темпото, без да пада височината на тона, ще е просто върхът! Мерсим Цитирай
Mairomaster Отговорено Август 14, 2011 Отговорено Август 14, 2011 Твоята работа малко е - да има точно това и това и това, ама без нищо друго, че много ми товари съзнанието. Щом имаш желание да се занимаваш с музика и с компютър, не се изискват много усилия да се разучи някой от по-леките DAW софтуери - примерно Reaper. Ама мързела в днешно време малко в пове се шири из населението като чели. Цитирай
emosms Отговорено Август 14, 2011 Автор Отговорено Август 14, 2011 Твоята работа малко е - да има точно това и това и това, ама без нищо друго, че много ми товари съзнанието. Щом имаш желание да се занимаваш с музика и с компютър, не се изискват много усилия да се разучи някой от по-леките DAW софтуери - примерно Reaper. Ама мързела в днешно време малко в пове се шири из населението като чели. офф, вместо да спа и аз се занимавам с глупости audacity хич не е зле за по сложни, занимавал съм се с аутокади и други по сложни програми, така че писнало ми е вече да се взирам в тъпия комп Цитирай
emosms Отговорено Август 14, 2011 Автор Отговорено Август 14, 2011 Твоята работа малко е - да има точно това и това и това, ама без нищо друго, че много ми товари съзнанието. Щом имаш желание да се занимаваш с музика и с компютър, не се изискват много усилия да се разучи някой от по-леките DAW софтуери - примерно Reaper. Ама мързела в днешно време малко в пове се шири из населението като чели. офф, вместо да спа и аз се занимавам с глупости audacity хич не е зле за по сложни, занимавал съм се с аутокади и други по сложни програми, така че писнало ми е вече да се взирам в тъпия комп Цитирай
Recommended Posts