Jump to content
Българският форум за музиканти

Rammstein - Waidmanns Heil (Guitar cover)


Creative

Recommended Posts

Браво за избора. Свиренето ти е ок. Съветвам те да намалиш гейна, защото звукът е замазан. Струва ми се също, че бъркаш някои тонове - свириш ги по-високо, отколкото трябва.

Успех :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми липсва сонито, жалко, че не се състоя тази година.

 

Искам да благодаря и на двама ви :) Взех си забележката и направих но cover. Намалих гейна и наистина свирих някои тонове по-високи.

http://soundcloud.com/spieluhrr/rammstein-waidmanns-heil - тук е новия ковър, надявам се да ви хареса :) Благодаря ви за критиките!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, сега от към звук е по-добре. Също сега като се заслушах, малко насечено свириш пауър акордите. Едно такова все едно остават паузички между тях. Можеш да се опиташ по слято да ги правиш такова, колкото се може по залепени един след друг да вървят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ман, като свириш Рамщайн, няма по-добре от тях ;) Те свирят отсечено, стегнато и синхронно като машини. Самият им звук е такъв, особено в първите албуми. Този звук е в някаква степен компютърно постигнат, но на 95% се основава на изключително стегнато свирене на партиите по време на записите. За да звучиш добре, правейки кавър на Рамщайн, си длъжен да наподобиш този начин на свирене. Не е трудно - рифовете са семпли, но трябва да се репетират до откат и да не се пропуска нито тонче. В първите четири Металики е същото, само дето рифовете са няколко пъти по-сложни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.