Jump to content
Българският форум за музиканти

Creative

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Creative's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Умишлено го направих, мислих, че звучи по-добре.
  2. И на мен ми липсва сонито, жалко, че не се състоя тази година. Искам да благодаря и на двама ви Взех си забележката и направих но cover. Намалих гейна и наистина свирих някои тонове по-високи. http://soundcloud.com/spieluhrr/rammstein-waidmanns-heil - тук е новия ковър, надявам се да ви хареса Благодаря ви за критиките!
  3. Записано е в домашни условия с Guitar Rig 4 Не съм китарист, но... Ще се оглеждам за коментари
  4. Благодаря ви и на двамата. От коментара на jabs разбрах, че няма смисъл да се занимавам. От фирмата ми казаха, че слагам САМО стъклена вата по стените с гюбели и съм готов. Явно не е така... Благодаря ви
  5. Здравейте! След дълго време ходене по репетиционни, биене по падове и всичко друго, за което се сетите реших да си звукоизолирам мазата. Стаичката, която искам да направя е сравнително малка, точно за едни барабани (искам да подчертая, че тя е под земята, и над нея не живее никого, има партер.). Обадих се на di-tradebg.com и от там ме свързаха с техен колега (барабанист). Говорих с него, разясних му всичко и той ми каза, че ми трябва каменна вата - за пода и стъклена вата за стените. Също така ми спомена, че ако след звукоизолацията ще се чува ще трябва да се сложат пирамидки. Каза ми и ниски цени, така че не ми се видя проблем до тук. Но днес се зачудих едно нещо. Ще се звукоизолира ли напълно? Защото не ми се иска да си хвърля парите на вятъра. И още нещо - как ще звучи вътре? Искам да кажа, стаичката е малка, както казах достатъчна за едни барабани и ще остане малко (на мен ми е супер, защото не ми трябва повече, няма да свиря с група там), но няма ли да е твърде шумно, да има кънтене или някакви такива? Знам, че във Форума има специалисти и се надявам да помогнете. Не един барабанист е минавал през тези работи, все пак от някъде се тръгва Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.