Хр_Христов Публикувано Май 5, 2006 Публикувано Май 5, 2006 Какво ще кажете за Meteor Crash 16" Brass и на каква му е нормалната цена. Щото съм си намерил един такъв за бартер. И решил съм да си взема Stagg 14" crash medium briliant (щото го чух) и да пробвам и с едно сплешче... струва 35 лв. (кво толкова ) ама... тия Стагови си блъскат на тенекия и това си е )) Цитирай
Spaz Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 на Стаг мисля само сплешчетата и някои китайци са хубави. За крешове не мисля... Цитирай
Хр_Христов Отговорено Май 6, 2006 Автор Отговорено Май 6, 2006 Абе да ти кажа май точно китайците не ми харесват, пробвах един два... ама нещо ... но може и моята преценка да е грешна. Но повече ме интересуваше за Метеора какво мислите... Цитирай
vihro Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Пи4,питай Галето,тя има пове4е инфо то4но за тези 4инели :hello: Цитирай
imperor Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 Метеор-а е от средна надолу класа на Мейл, но ако питаш мене е 100 пъти по-качествено от Стаг. Имам немръднал от 1992 година райд Метеор, който е отнесъл и доста бой... Ако някой е чувал за Стаг на 14 години, още здрав и читав, моля за обаждане! Цитирай
Spaz Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 е то фирмата стаг е на не повече от 5 години... Цитирай
Katsko Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Meteor-а е доста здрав . нормална цена- ми примерно не повече от 150 лева,аз евентуално бих се замислил ако ми го дават за 100 Цитирай
Хр_Христов Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Ами за 100 лв. ми го предлагат но може и бартер. Та и аз се чудя. Щото пък чинела си е здрав и със сигурност ще го ползвам доста време. Ама мисля, че за 100-130 лв. Може да се намери някой Z или Paiste, което е по-добрия вариант Цитирай
Judex Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 На стаговете не ми харесаха само китайците. Другите в повечето случаи вадеха доста добър звук (зависи какво се търси). Моя съвет е да се вземе по-висока серия на стаг за около 100-120 кинта (фуриа, мира), или поне DH и то от по-дебелите, не6то по-рок, но задължително да се огледа за шупли и цепнатини, на тях това им е проблема, не всичките са с едно качество и затова се чупят! При добър оглед са намалява риска, но никога не се знае, успех! И чинела и здрав да е бил пак се чупи, и друг се купува, и нека купения последен да е за барабаниста български и беден, здрав и наистина последен! Казах! Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Цитирай
shaym Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 ako намериш някъде Z или Paiste за 100-130лв се обади и ние а си вземем Цитирай
Хр_Христов Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Ами аз съм си намирал . Разбира се втора или (н-та) ръка. Аз лично предпочитам да си купувам само втора употреба. Това със стаговете ще е нова проба и да се окажат "новите" Трова ). Цитирай
Recommended Posts