Doktora16 Публикувано Май 4, 2006 Публикувано Май 4, 2006 На някой случайно да му се намират неравноделни тактове за YAMAHA PSR 350. Има флопи и доколкото знам файловете дет ги имам като тактове са формат .STY... Моля помогнете
mrdds Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 дай ми е-маил да ти пратя.Имам много стилове които предполагам че ще тръгнат на твоята ямаха.На моя Роланд тръгват безпроблемно,типа им е STL. Кажи ми само какви предпочиташ,щото има много равноделни-dance,latino,pop,rock..... За съжаление неравноделните са гръцки,кючеци,сиртаки....но нищо българско.Затова и аз съм пуснал тема по долу.
Yiwigi Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 2/4 s udyljeno pyrvo vreme Ъ Би ли обяснил какво е това 2/4 с първо удължено, моля!
mrdds Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 братп,мисля че тези стилове няма да тръгнат на твоята свирка.Един познат ме светна че разликата STL и STY e съществена и няма да можеш да ги плейнеш.Пробвай все пак де!
mrdds Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 виж тук: http://store3.data.bg/gondo/midi/ в папките има разни стилове,сваляй тези с разширение.STY-те са за Yamaha STL-за Roland
miro Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 И аз се чудя какво е това 2/4 с първо удължено?То излиза съвсем друг размер май
Yiwigi Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Или може да е 1.5/4 с първо и единствено удължено време А най-вероятно просто си е 5/4
Doktora16 Отговорено Май 6, 2006 Автор Отговорено Май 6, 2006 сори без да искам съм написал за 2/4-вартито 4е е с първо удължено исках да напиша за 7/8 4е е с първо удължено а имам и обикновенна ръченица. извинете че съм ви накарал да си блъскате главите толкоз много. а м/у другото тея от саита със STY разширенията.....хм тц не тръгват :wall:
miro Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 сори без да искам съм написал за 2/4-вартито 4е е с първо удължено исках да напиша за 7/8 4е е с първо удължено а имам и обикновенна ръченица. извинете че съм ви накарал да си блъскате главите толкоз много. а м/у другото тея от саита със STY разширенията.....хм тц не тръгват :wall: Няма нищо :green:
Doktora16 Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Все още не съм намерил това което търся....... Така че ако някой е намерил решение на проблема ми ще съм му благодарен :)
Scooper Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 дай един е-маил и ще ти пратя стилове за ямаха...нямаш грижи...не знам точно какви имам но каквото имам ще ти пратя!ако искаш за роланд имам доста повече инфо и мога да ти дам!
exodus Отговорено Юни 6, 2006 Отговорено Юни 6, 2006 дай един е-маил и ще ти пратя стилове за ямаха...нямаш грижи...не знам точно какви имам но каквото имам ще ти пратя!ако искаш за роланд имам доста повече инфо и мога да ти дам! А да имаш идея как се качва стил в Yamaha DGX-305 през USB ?
Scooper Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 За Ямахата...ръчкай докато забие компа и клавира и ще разбереш как става...аз така правя!!!!
exodus Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 За Ямахата...ръчкай докато забие компа и клавира и ще разбереш как става...аз така правя!!!! Посветих вечерта си вчера да си играя. Странното е, че софуерът, който върви със синтезатора има избор на стилов файл, но упорито отказва да позволи качването му на флаша на синтезатора...
Recommended Posts