Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

На някой случайно да му се намират неравноделни тактове за YAMAHA PSR 350. Има флопи и доколкото знам файловете дет ги имам като тактове са формат .STY...

Моля помогнете :happy::P

Отговорено

дай ми е-маил да ти пратя.Имам много стилове които предполагам че ще тръгнат на твоята ямаха.На моя Роланд тръгват безпроблемно,типа им е STL.

Кажи ми само какви предпочиташ,щото има много равноделни-dance,latino,pop,rock.....

За съжаление неравноделните са гръцки,кючеци,сиртаки....но нищо българско.Затова и аз съм пуснал тема по долу.

Отговорено
2/4 s udyljeno pyrvo vreme

Ъ :greenball: Би ли обяснил какво е това 2/4 с първо удължено, моля!

Отговорено

братп,мисля че тези стилове няма да тръгнат на твоята свирка.Един познат ме светна че разликата STL и STY e съществена и няма да можеш да ги плейнеш.Пробвай все пак де!

Отговорено

И аз се чудя какво е това 2/4 с първо удължено?То излиза съвсем друг размер май

Отговорено

Или може да е 1.5/4 с първо и единствено удължено време :P

А най-вероятно просто си е 5/4 ;)

Отговорено

сори без да искам съм написал за 2/4-вартито 4е е с първо удължено

исках да напиша за 7/8 4е е с първо удължено а имам и обикновенна ръченица. извинете че съм ви накарал да си блъскате главите толкоз много.

а м/у другото тея от саита със STY разширенията.....хм тц не тръгват ;):P :wall:

Отговорено
сори без да искам съм написал за 2/4-вартито 4е е с първо удължено

исках да напиша за 7/8 4е е с първо удължено а имам и обикновенна ръченица. извинете че съм ви накарал да си блъскате главите толкоз много. 

а м/у другото тея от саита със STY разширенията.....хм тц не тръгват :P:blink:  :wall:

Няма нищо :green:

• 2 weeks later...
Отговорено

Все още не съм намерил това което търся....... Така че ако някой е намерил решение на проблема ми ще съм му благодарен :) :) :)

Отговорено

дай един е-маил и ще ти пратя стилове за ямаха...нямаш грижи...не знам точно какви имам но каквото имам ще ти пратя!ако искаш за роланд имам доста повече инфо и мога да ти дам!

• 3 weeks later...
Отговорено
дай един е-маил и ще ти пратя стилове за ямаха...нямаш грижи...не знам точно какви имам но каквото имам ще ти пратя!ако искаш за роланд имам доста повече инфо и мога да ти дам!

А да имаш идея как се качва стил в Yamaha DGX-305 през USB ?

Отговорено

За Ямахата...ръчкай докато забие компа и клавира и ще разбереш как става...аз така правя!!!!:greenangel:

Отговорено
За Ямахата...ръчкай докато забие компа и клавира и ще разбереш как става...аз така правя!!!!:greenangel:

Посветих вечерта си вчера да си играя. Странното е, че софуерът, който върви със синтезатора има избор на стилов файл, но упорито отказва да позволи качването му на флаша на синтезатора...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.