don_pepinio Публикувано Май 4, 2006 Публикувано Май 4, 2006 ...който е разцъквал Cakewalk ще се сети!!! http://martinmedium.data.bg/don_pepinio/don_pepinio-ASIA.mp3 Цитирай
Elly Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Хехе пусна го, а? Бравос, много ме кефи!!! Такова едно... мистериозно Цитирай
circles Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 крайно време беше да го пуснеш Пешооо да така стоят нещата.. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 супер е накефи ме...прогресарско е кътри мивки .... а тая кухета в началото ллееееее така яко влиза и на заден фон електричката...едно от най зарибяващите интра дето съм слушал..честно ти казвам Цитирай
synchu Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) no access to data.bg EDIT: oпа в гмейла го има супер и на мен много ми харесва. евала, машалла, аферим, ашколсун. Редактирано Май 5, 2006 от synchu Цитирай
adXok Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 ?!? а леле майко... Ингви вади репички у попови градини. Пешо, изрод си... не знам как да те похваля. Май тъй... Цитирай
Glacierise Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Леле баткааааааааааааа ?!!?!?!? WTF! Ебаси ме разцепи! Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Евалата,Пешо,пак трамбова коча с лизгара! Аре,само да ми свършат изпитите и ще свирим,че откога ти обещавам само... Браво,баце,още веднъж! И кат' ги запукаме едни ракии с едни таратори - глей само к'ва музика ще се лее! Цитирай
Dushmanina Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Абе старата пушка ги разбира тия неща, ееей! Браво, Пешо, газиш зверски! П.П. Абе, кой беше тоя Малмстийн, бе? Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Лудница!!! Браво, супер е парчето!!! :read: Цитирай
makatol Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Много ме накефи! Може би само по-дълго соло трябваше да праснеш, че за моя вкус ми се вижда малко това от 2:24 до 2:33... Цитирай
jFog Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Бате връх си, а върховете се забелязват от далеч!!! Разсипващо е и като саунд и като аранжименти..мачкаш крайно време е да почнеш да се замисляш за вокали към тези идеи и производните им. някой по хрипклив ше ме закопае кък ги вадиш тия саундове..? Цитирай
eXile Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Ебаси, нямам думи Кърти по всички параграфи Баси чудото, верно :wow: Цитирай
Recommended Posts