bgmttt Публикувано Юли 30, 2011 Публикувано Юли 30, 2011 Понеже не можахме за измислим текст си останахме само с темичката:цък Не ни жалете! 1 Цитирай
valitchy Отговорено Юли 30, 2011 Отговорено Юли 30, 2011 Ола Амигос, супер се изкефих на това Nanigo 6/8, даже неудържимо пропях от едно място натам... Поздрави и успех! Цитирай
yotzzo Отговорено Август 2, 2011 Отговорено Август 2, 2011 Oye Como Va? Нещо Сантанка, а? Свежо звучи! Поздравления за ритмиката! Единствено, би могло да измислите една малко по-изразителна тема или пък настоящата китариста да я изсвири една идея по-убедително. Импровизационната част е супер, но нещо трябва да ни въведе в нея. Това ми е мрънкането само. Не ви жаля въобще. Цитирай
bgmttt Отговорено Август 3, 2011 Автор Отговорено Август 3, 2011 ...даже неудържимо пропях от едно място натам... Е хайде де....! Добре си дошла когато пожелаеш..... Благодаря за добрите думи и на двамата! Що сбогом? Да не отиваш някъде? Цитирай
synchu Отговорено Август 3, 2011 Отговорено Август 3, 2011 Много ми хареса и на мен....и... защо трябва да има пеене .... Цитирай
valitchy Отговорено Август 4, 2011 Отговорено Август 4, 2011 Вашият певец си ме кефи! Но, действително, може и така като инструментал да остане. Цитирай
Recommended Posts