Rocko Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 (Редактирано) Пич, действай смело......аз свиря барабани от 15 годишен....на 20 вече ме обучаваше бай Добри, а после неговия ученик Борис Динев.....ся съм на 41....а още колко имам да учаааааааааааааа Човек се учи докато е жив....или докато е прост Пък докат не почна да излизам на сцената с катетър, няма да се откажа, тва да е ясно още от сега Редактирано Май 5, 2006 от Rocko Цитирай
Vlad Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Пък докат не почна да излизам на сцената с катетър, няма да се откажа, тва да е ясно още от сега Ха-ха, само така Това ми хареса Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 а после неговия ученик Борис Динев май едни от най-яките дръмъри в БГ все са били негови ученици А за най-високата стипендия на българин аз доколкото знам....май е на потребителят Bo Yan, но не претендирам да знам със сигурност Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 аз доколкото знам на Цецо се води най-голяма,защото тогава това е бил максимума Иначе на Боян май е $12000 ?! Цитирай
vihro Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Ооооооооо-може,може,инфото ми е старо Оба4е само не ми стана ясно,дали Цецо е ходил там,защото така го каза,4е излиза да е полу4ил стипендията,но е останал в БГ,заради жена си и детето Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 ами просто като вземеш в предвид факта че за една година в Бъркли ти трябват (мой приятел преди две години получи стипендия и оттагава ми е инфото) около 20 и няколко хиляди долара тая стипендия от шест нали се сещаш Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Цецо не е ходил - май точно заради жената и детето а и парите са си сериозни понеже най-голянмата стипендия е 50% Цитирай
vihro Отговорено Май 6, 2006 Отговорено Май 6, 2006 Най-готино е да се отиде,но с яка па4ка и да не ти се налага да ба4каш-само у4ене,а ве4ер по клубовете........ Цитирай
aladin Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 Пич, действай смело......аз свиря барабани от 15 годишен....на 20 вече ме обучаваше бай Добри, а после неговия ученик Борис Динев.....ся съм на 41....а още колко имам да учаааааааааааааа Човек се учи докато е жив....или докато е прост Пък докат не почна да излизам на сцената с катетър, няма да се откажа, тва да е ясно още от сега хъм нещто неми харесва тоя тон,"на 20 вече ме обучаваше бай Добри" колега не ти прави 4ест!!! от каде се главозамаяхте толкова пък!? /ако говориш за професора/ относно степендиите няма кои знае какво зна4ение голяма или малка е ако нямаш пълна степендия в USA-университет все едно нищо неси постигнал А Juilliard i Berklee са едни от скъпите да не кажа наи-скъпите у4илища за музика ако имаш tution от 50 000$ на година какво те грее 4е имаш 12 ооо степендиа?! Тъи 4е тоя максимум ниама никакво зна4ение в слу4ая които градите. Ина4е да са ни живи и здрави колегите дето ни прославят извън БГ-то!!! Колкото до темата никога не е късно да запо4не 4овек да се занимава със музика. Само да уто4ня първото нещо което проверяват у4ителите по ударни е да провериат метро-ритми4ното 4увство с това се запо4ва ...и карат нататък, а не колко талант имал кандидата. Цитирай
vihro Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 Добре,само за да приклю4им въпроса и да не правим излишен офтопик,много искам да разбера, КОЛКО ТО4НО СТРУВА ОБУ4ЕНИЕТО в Бъркли колидж,за първите 2 семестъра,които са задължителни и след това ти дават някакво свидетелство и разбира се,при желание и средства може да си продължиш образованието.До колкото знам,това нещо струва 16 000$$.Разбира се,ако се пребориш за някаква стипендия ,си поемаш само остатъка до 16-те бона.А това,4е сам си плащаш престоя там,това е ясно.Но ме интересуваше само колко струват тези първи 2 семестъра,което и при тях,мисля,4е е една година. Цитирай
Rocko Отговорено Май 7, 2006 Отговорено Май 7, 2006 Пич, действай смело......аз свиря барабани от 15 годишен....на 20 вече ме обучаваше бай Добри, а после неговия ученик Борис Динев.....ся съм на 41....а още колко имам да учаааааааааааааа Човек се учи докато е жив....или докато е прост Пък докат не почна да излизам на сцената с катетър, няма да се откажа, тва да е ясно още от сега хъм нещто неми харесва тоя тон,"на 20 вече ме обучаваше бай Добри" колега не ти прави 4ест!!! от каде се главозамаяхте толкова пък!? /ако говориш за професора/ Да пич, за ПРОФЕСОРА говоря......но не съм се главозамаял...аз си му виках бай Добри още като учех при него.Тва ни най-малко не демонстрира неуважение! Напротив, тва е човека който уважавам безгранично! Лека му пръст....... А ти кат четеш , замисляй се....понякога е вероятно да не си разбрал замисъла на човека който четеш......МИР!!! СОРИ ЗА ОФТОПИКА :stop: Цитирай
aladin Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Добре,само за да приклю4им въпроса и да не правим излишен офтопик,много искам да разбера, КОЛКО ТО4НО СТРУВА ОБУ4ЕНИЕТО в Бъркли колидж,за първите 2 семестъра,които са задължителни и след това ти дават някакво свидетелство и разбира се,при желание и средства може да си продължиш образованието.До колкото знам,това нещо струва 16 000$$.Разбира се,ако се пребориш за някаква стипендия ,си поемаш само остатъка до 16-те бона.А това,4е сам си плащаш престоя там,това е ясно.Но ме интересуваше само колко струват тези първи 2 семестъра,което и при тях,мисля,4е е една година. ами то има разни сертификат и диплома програми може би за тях говориш които са все едно си ходил на музикална школа или 4асни уроци в Бъркли но те не ти дават више образование /бакалавър/ те са по един-два семестъра /което едвали има смисъл ако ще даваш пари ,а нищо да не вземеш накрая/ ина4е за бакалавър се у4и 4 години без спирки и удостоверениа между семестрите 10,895 е tution на семестър 5,845 е "спането" но неможе да се каже колко ти със то4нос ще платиш ако си приет защото има сумати още такси по 500-600$ + застраховки и тн които варират за всеки студент отделно а и зависи какви класове ще вземаш за ниакои се доплаща допънително. Преди изобщо да заминеш ще ти поизкат финансов документ които доказва 4е имаш пълната сума за да покриеш обу4ението си и 4е си финансово независим и можеш да се издържаш сам без!!! да е нужно да работиш в USA. Rosko това 4е слагаш разни епитети само по себеси показва не уважение към Палиев,тои със вси4ки се държеше много своиски и прятелски което не зна4и 4е със вси4ките си студенти е много близак. Не съм 4увал например някои композитор да казва бат' Пан4о на Владигеров може и да има, aма маи такава простотия има само при барабанистите. аиде стига толкова off topic! Цитирай
tokijica Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Човек никого не е късно да почнеш да се занимаваш с музика :read: .Почвай да ходиш на уроци и т.н учителя ще ти каже дали ставаш за този инструмент или не ,барабаните са доста труден инструмент и е нужно да отделяш много време за тях ако искаш да постигнеш нещо .Няма да се притесняваш ако те влече ,ще минеш през трудностите . е мноо ясно че ше му кае че става нали печели пари от него пък и всичко е до желание Цитирай
tokijica Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 абе пич свири си за кеф кво ти пука тия тука са се побъркали не ги слушаи Цитирай
Recommended Posts