toshevski Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Сори за офф-а, ама доволна ли си от тоя красавец? Щото е доста красив ама дали си върши работата както трябва? Цитирай
Ivan Отговорено Май 14, 2006 Отговорено Май 14, 2006 Ivan, при моят микрофон дунапрена е залепен за мрежата и няма как да го пера . Обикновено е залепен само на няколко места и то с много финни точици,трябва да усетиш къде са и да внимаваш при първото сваляне. Ако е изцяло залепен,няма да стане. Не те съветвам да го правиш,казвам аз как процедирам,ако ти се вижда приемливо,опитай. Особено ако пееш в клуб или място където се пуши,след това остава една тежка,трайна миризма,с която аз така се справям Иначе във времето всяка решетка се износва,но винаги можеш да си купиш нова,продават се отделно. И трябва да се пази микрофонът от удари,падане,за което служи калъфът с нещо меко вътре,в моя има едно пликче с въздушни мехурчета,пазят добре. Цитирай
Грация Отговорено Май 15, 2006 Автор Отговорено Май 15, 2006 toshevski, от всички микрофони, които пробвах при покупката този ми пасна най-добре. Имаше само един, с който звучах по-добре, но той първо беше кондензаторен, второ - с около 100% по-скъп, което не можех да си позволя, а и това ми е първия микрофон все пак. Малко съжалявам, че не пробвах Бета58, но съм пяла с 58 в демо студиото и смятам, че с моя звуча по-добре. Ivan, все още няма нужда от пране, а и не ми се струва разумно да го разлепвам, защото предполагам, че ще се разтегли и после - няма оправяне. Цитирай
me-109 Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 хидрофобен - т.е. "гони" влагата офф, (сори...): само аз ли не разбрах за какво стана дума тук? спиртът не го е страх от водата, мисля... даже много хубаво си се смесват, някой химик да каже... Цитирай
Recommended Posts