jeleto Публикувано Май 3, 2006 Публикувано Май 3, 2006 Та въпроса ми е следния - понеже блъскам доста по тоя кардан, а той е една странна смесица - ляв педал и ос - DW 5000 и десен педал Амати, кардана постоянно се мърда напред в лявата си част (смисъл тази, която не е подпряна на касата). Как да я хвана да не се мърда? Пода е от една материя като донапрен, но не точно, а под него - бетон. Завинтвах го тоя ляв педал няколко пъти за пода, но той се раздира понеже е мек.. Та - вие имате ли такива проблеми и, ако да, как ги решавате? Цитирай
vihro Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Малеееееееееееееее,тва е грехота,бе 4ове4е Как може....събери малко пари и го разкарай Аматито.....ако ли не,направи си такава основа-пло4а като на DW педала.Вземаш за шаблон пло4ата на DW,отиваш в някой цех,където режат ламарина и ще ти я направят-3мм е достатъ4но.И си сложи балатум или мокет отдолу. И колкото се може по-бързо си купи другата 4аст от педала и със здраве да си го ползваш Цитирай
jeleto Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Ами аз съм доста млад, даже малък, за да си го позволя DW-то, но нещо по-сносно ще си купя по някое време. Но благодаря за идеята за плочата отдолу! Цитирай
vihro Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Ами как си намерил половин двоен педал DW???И не разбрах коя 4аст се движи,Амати педала или DW????Ако е DW и има хубави шипове,решението е само мокет4е или балатум,ако се движи Амати педала-правиш пло4ата+шипове.Аз така си бях направил първия двоен педал и нямах проблем. п.п.Няма да е зле да сложиш една снимка на педала тук,защото ще е интересно на вси4ки да видят такова шизофрени4но животно,а и ще могат да ти дадат пове4е ка4ествени идеи. Цитирай
imperor Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Имал съм този проблем и не само във втория педал. Решението е ударна бормашина (най-малко), два винта с дюбели и може да си сигурен, че и Шварценегер няма да може да помести чарка напред. Цитирай
bonzo Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Ако е така както аз разбрах и левият педал е DW ,тогава ти трябва само да смениш настилката на мястото където свириш с мокет най-добре.Ако нямаш достатъчно мокет можеш да си изрежеш малко парче и него да го забиеш с два пирона само под педала.Някой от форума си беше направил такова и ме изкефи трябва и аз да си изрежа.Ако не можеш да намериш читав мокет просто гепи на тате от колата Цитирай
NoSoul Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Ако се мести напред - подпирай го с фус-а, ако свириш... интересно и ти скача петата нея и с тиксо можеш да фанеш. Цитирай
jeleto Отговорено Май 4, 2006 Автор Отговорено Май 4, 2006 (Редактирано) Скоро ще постна снимки, а въпросното произведение е с десен педал и ос DW и ляв педал Амати и проблема е в Амати-то. Ще сложа снимки скоро. Благодаря на всички! Редактирано Май 4, 2006 от jeleto Цитирай
Recommended Posts